Çözüldü CMD'den ayar sonrası ses aygıtları silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

IOverI

Decapat
Daha fazla  
CMD'den ayar yaptım ve ses aygıtlarım silindi. Aygıt yönetici ve denetim masasında görünmüyor ne yapacağım yardım edin.

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-21_144033384.png
    2 KB · Görüntüleme: 26
  • resim_2025-04-21_144047383.png
    2,8 KB · Görüntüleme: 26
  • resim_2025-04-21_144059966.png
    9 KB · Görüntüleme: 26
Çözüm
Arkadaşları sorunu hepsini birleştirerek çözdüm bu yazdıklarımı sırayla yapın düzeliyor.

@Echo off
bcdedit /deletevalue nointegritychecks
bcdedit /deletevalue loadoptions
bcdedit /deletevalue testsigning
bcdedit /set nx OptIn
bcdedit /deletevalue usefirmwarepcisettings
bcdedit /deletevalue tpmbootentropy
pause
sfc /scannow
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Sonra hizmetlerdeki Windows sesi yeniden başlatın ve driveri kurup yeniden başlatın oluyor.
Kod:
Bilgisayarınız KB5050009, KB5050021 veya KB5049981'den etkilenmişse, sesin artık çalışmadığını ve Aygıt Yöneticisi'nin aşağıdaki hata mesajını gösterdiğini fark edeceksiniz:

This device cannot start. (Code 10) Insufficient system resources exist to complete the API.

Bu, Windows 11'in cihaza bellek ayırmakta zorlandığı anlamına gelir, bu nedenle DAC'lar ses üretemez veya ses sinyallerini kulaklığınıza aktaramaz ve sesi çevrimdışı hale getirir.

Ses aygıtlarınız için bir DAC kurulumunuz varsa ve kurulum özellikle bir USB 1.0 ses sürücüsü kullanıyorsa, Ocak 2025 güncellemesini atlamanız gerekir.

Bu güncellemelerden bilgisayarınızda kurulu olan var mı?

Öncesinde tamamen silme işlemi yapmam gerekiyor mu direk indireyim mi yoksa.

Windows 11 kullanmıyorum ve ne güncellemesi anlamadım.

İndirip normal kurulum deneyin.

Kurdum ve direk aygıt yöneticisine girdim değişiklikleri göster dedim bir şey olmadı yeniden mi başlatmam gerek?

Eğer şimdi indirdiğim olmazsa deneyeceğim.

İndirip normal kurulum deneyin.

Kurdum ve yeniden başlattım olmadı.

Sizin attığınızda aynısıymış kurdum fakat geri gelemdi aygıtlarım.

Bende sadece bu var o attığınız yok.

Bütün sesle ilgili olan cihazları sildim ve yeniden kurdum attığınız dosyayı fakat olmadı.

Ne yapmam gerek.

Son düzenleme:
Arkadaşları sorunu hepsini birleştirerek çözdüm bu yazdıklarımı sırayla yapın düzeliyor.

@Echo off
bcdedit /deletevalue nointegritychecks
bcdedit /deletevalue loadoptions
bcdedit /deletevalue testsigning
bcdedit /set nx OptIn
bcdedit /deletevalue usefirmwarepcisettings
bcdedit /deletevalue tpmbootentropy
pause
sfc /scannow
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Sonra hizmetlerdeki Windows sesi yeniden başlatın ve driveri kurup yeniden başlatın oluyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…