CAN01F Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Atıyorum ben Python'a --- os.system('cmd /k "ipconfig"') --- yazdım CMD bana cevap olarak IP bilgilerimi verecek dimi ben bu IP bilgilerini print ile yazdırmak istiyorum bunu nasıl yapabiliriz ?
Atıyorum ben Python'a --- os.system('cmd /k "ipconfig"') --- yazdım CMD bana cevap olarak IP bilgilerimi verecek dimi ben bu IP bilgilerini print ile yazdırmak istiyorum bunu nasıl yapabiliriz ?
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 7 Mayıs 2023 #2 Sol tık ile istediğiniz kısmı seçip sağ tık'a basın. Sonra metin dosyasına yapıştırın ve çıktı alın.
CAN01F Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Shaw Dickerson dedi: Sol tık ile istediğiniz kısmı seçip sağ tık'a basın. Sonra metin dosyasına yapıştırın ve çıktı alın. Genişletmek için tıkla... o şekilde değil örnek veriyim import os class Deneme: def Deneme(self): while True: komut = input("ipconfig") try: os.system(komut[0]) ... print(cikti) " ... " koyduğum yerde CMD ye ipconfig yazdım ya bana İP bilgilerini vericek vericeği İP bilgilerini yani cevabı cikti değişkenine atasın
Shaw Dickerson dedi: Sol tık ile istediğiniz kısmı seçip sağ tık'a basın. Sonra metin dosyasına yapıştırın ve çıktı alın. Genişletmek için tıkla... o şekilde değil örnek veriyim import os class Deneme: def Deneme(self): while True: komut = input("ipconfig") try: os.system(komut[0]) ... print(cikti) " ... " koyduğum yerde CMD ye ipconfig yazdım ya bana İP bilgilerini vericek vericeği İP bilgilerini yani cevabı cikti değişkenine atasın
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.191 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Mayıs 2023 #4 Subprocess kullanın. os.system() ile değer alamazsınız.
CAN01F Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 @Maxtoric teşekkürler deniyim yine yapamazsam geri dönüş sağlarım
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.191 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Mayıs 2023 #6 CAN01F dedi: @Maxtoric teşekkürler deniyim yine yapamazsam geri dönüş sağlarım Genişletmek için tıkla... Python:Panoya kopyala cikti = subprocess.check_output(komut[0], shell=True) Bu şekil kullanacaksınız.
CAN01F dedi: @Maxtoric teşekkürler deniyim yine yapamazsam geri dönüş sağlarım Genişletmek için tıkla... Python:Panoya kopyala cikti = subprocess.check_output(komut[0], shell=True) Bu şekil kullanacaksınız.