RoadtoRiot Hectopat Katılım 20 Mayıs 2015 Mesajlar 12 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #1 CMD'den kod yazarak bir uygulamayı bir tuş atayıp kapatmak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
CMD'den kod yazarak bir uygulamayı bir tuş atayıp kapatmak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.695 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #2 Tuş dinleme yok zannediyorum komut satırında, AutoIt ile daha kolay yapılabilir.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #3 RoadtoRiot dedi: CMD'den kod yazarak bir uygulamayı bir tuş atayıp kapatmak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Visual Studio ile konsol uygulaması yazıp istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Öğrenmek isterseniz yardımcı olabilirim.
RoadtoRiot dedi: CMD'den kod yazarak bir uygulamayı bir tuş atayıp kapatmak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Visual Studio ile konsol uygulaması yazıp istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Öğrenmek isterseniz yardımcı olabilirim.
John Doee Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 17 9 Ocak 2020 #4 Yapılabilir bende kapat aç için yaptım ama size anlatamıyacağım çünkü 4 sene önce yazmışsınız.