berkaysama1 Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 980evoplus Ekran kartı rx 580 Anakart b450m gaming İşlemci ryzen 5 2600 sitedeki adımları uyguladım da acaba bir sıkıntı olur mu? Bilen cevaplarsa çok memnun olurum.
Efe Türkyılmaz Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 2 Temmuz 2024 #2 berkaysama1 dedi: X sitedeki adımları uyguladım da acaba bir sıkıntı olur mu? Bilen cevaplarsa çok memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Zamanında bayağı denemiştim bir sorun yaşamadım bunu denemek yerinr 50 TL'ye Win Pro kodları satılıyor onlardan alabilirsiniz.
berkaysama1 dedi: X sitedeki adımları uyguladım da acaba bir sıkıntı olur mu? Bilen cevaplarsa çok memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Zamanında bayağı denemiştim bir sorun yaşamadım bunu denemek yerinr 50 TL'ye Win Pro kodları satılıyor onlardan alabilirsiniz.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 2 Temmuz 2024 #3 Makine istediği zaman log kaydını o girdiğin siteye yükleyebilir.
berkaysama1 Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 Efe Türkyılmaz dedi: Zamanında bayağı denemiştim bir sorun yaşamadım bunu denemek yerinr 50 TL'ye Win Pro kodları satılıyor onlardan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... oto düzeltme ile linki kapatmıs site su fotoğraflardı yontemi yaptım sıkıntı olur mu acaba 540312 dedi: Makine istediği zaman log kaydını o girdiğin siteye yükleyebilir. Genişletmek için tıkla... format atsam flash ile silinir mi?
Efe Türkyılmaz dedi: Zamanında bayağı denemiştim bir sorun yaşamadım bunu denemek yerinr 50 TL'ye Win Pro kodları satılıyor onlardan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... oto düzeltme ile linki kapatmıs site su fotoğraflardı yontemi yaptım sıkıntı olur mu acaba 540312 dedi: Makine istediği zaman log kaydını o girdiğin siteye yükleyebilir. Genişletmek için tıkla... format atsam flash ile silinir mi?
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 2 Temmuz 2024 #5 berkaysama1 dedi: Oto düzeltme ile linki kapatmıs site su fotoğraflardı yontemi yaptım sıkıntı olur mu acaba? Format atsam flash ile silinir mi? Genişletmek için tıkla... Komple sıfırla, sonra netten key al hesabını da gir Windows'a mis gibi kullan.
berkaysama1 dedi: Oto düzeltme ile linki kapatmıs site su fotoğraflardı yontemi yaptım sıkıntı olur mu acaba? Format atsam flash ile silinir mi? Genişletmek için tıkla... Komple sıfırla, sonra netten key al hesabını da gir Windows'a mis gibi kullan.