Rehberler gördüm, CMD'den Windows'u etkileştiriyorlar. Bu tamamen güvenilir bir şey mi?
Öyleyse hangi rehbere bakarak etkinleştirmeliyim Windows'u? Güncellik farkı var mı?
KMSpico kullanırken benim de kredi kartımı kullanarak Maldivler'de tatil yapmamışlardı.
Ancak bilgisayarımı yavaşlatmıştı. Virüs olduğunu sonradan öğrenmiştim.
Rehberler gördüm, CMD'den Windows'u etkileştiriyorlar. Bu tamamen güvenilir bir şey mi?
Öyleyse hangi rehbere bakarak etkinleştirmeliyim Windows'u? Güncellik farkı var mı?
Hayır. CMD'den etkinleştirme yöntemi sadece yazının ortadan kaldırılmasındadır. Gerçekten etkinleştirilmez sadece sağ alt köşedeki yazı kaybolur. Ayrıca biraz da mantıksal sorgulamak lazım yani adamlar sence bunu yapabiliyorsa neden Windows keyleri paralı olarak satılıyor (crack programlardan bahsetmiyorum.).Özetle bu CMD üzerinden yapılan komut işlemi sadece yazıyı ortadan kaldırır.
KMSpico kullanırken benim de kredi kartımı kullanarak Maldivler'de tatil yapmamışlardı.
Ancak bilgisayarımı yavaşlatmıştı. Virüs olduğunu sonradan öğrenmiştim.
KMSpico eskiden virüslü bir program değildi. Bu CMD komutunu el ile yapmak yerine otomatik yapıyordu. Ne zaman programın geliştiricisi bıraktı ayağa düştü, önüne gelen virüs basıp piyasaya saldı. Belki güvenli halini kullanıyordun kim bilir. Birkaç senedir hepsi virüslü evet.
KMSpico üçüncü parti bir yazılım, işlemin adı ise KMS. Key Management Service (KMS) Winodws'a özgün bir özellik. Selpak ve kağıt peçete farkı gibi ikisini karıştırma.
Peki arkadaşlar hangi rehbere bakarak etkinleştireyim Windows'u?
Link atar mısınız? Alttaki Windows yazısı gitsin ve güncelleştirmeleri almaya devam edebileyim yeterli.