CMD'den yaptığım lisans virüslü müdür?

Why.dll

Centipat
Daha fazla  
Windows 11 Home sürümünü kullanıyordum sonra Pro'ya geçmek için bir video buldum ve onu yaptım. Araştırınca KMS diye bir şey olduğunu buldum ve bunlar virüs olabiliyormuş. Bilgisayarım virüs kapmış mıdır? Kapmışsa nasıl temizleyebilirim?
Yaptığım Video

Son düzenleme:
Sıkıntı olmaz.

Format atman gerekiyor.
Format atıp windows home 11 mi kurayım

Benim önce home sürümü lisanslıydı ona geri dönünce lisans gelir mi elimde kodu yok bilgisayarı alınca öyle gelmişti

1- KMS normalde legal olan bir etkinleştirme yöntemidir ama korsan kullanım bunu hedef alarak yapılır. CMD üzerine yazılan kod veya kurulan crack yazılımı sahte bir KMS sunucusuna bağlanıp normalde geçerli olmayan bir lisansı doğrular ve sayede Windows kullanırsınız. Eğer kodu elle yazdıysan sıkıntı yok. Ancak KMSpico, KMSnano, KMSauto gibi crack yazılımları için güvence veremeyiz. Bu yazılımlar senin yazdığın kodu kendisi yazar. Daha sonra gerekirse otomatik olarak bu işlemi gerçekleştirir. Zira KMS yoluyla etkinleştirmenin 6 ay geçerliliği var. Bu süre sonunda patlar.

2- Pro sürümden Home olana dönmek için temiz kurulum lazım.

3- Bilgisayarı satın aldığın kurumsal satıcı sana Windows kurulu olarak verdiyse muhtemelen OEM lisansı vardır. Bu lisans anakart seri numarası ile eşleşmiştir. Başka makine ile çalışmaz. Sen tekrar ona ait Windows sürümü kurduğunda kendiliğinden etkinleşir. Key girmeye gerek yok. Eğer ucuza alınmış dijital lisans ise tekrar kullanılabileceğinin garantisi yok.

Bu videodakini yapmıştım bir sunucuya bağlanmıyor key giriyor virüs olduğun düşünmüyorum bu yüzden fakat emin olamıyorum zaten dönmek için temiz kurulum yapacağım dosyalar silinecek. Peki virüs varsa flash ı takınca virüs flash a geçmez değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…