Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi CMD bir dosya indirip açmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Pek bir bilgim yok.
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi CMD bir dosya indirip açmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Pek bir bilgim yok.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Sorduğunuz işlemi bir başka bilgisayarda mı yapacaksınız yoksa kendi bilgisayarınızda mı .
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Sorduğunuz işlemi bir başka bilgisayarda mı yapacaksınız yoksa kendi bilgisayarınızda mı . Genişletmek için tıkla... Bir peformans artırma CMD'si yapmak istiyorum.
Cheese Wizzard dedi: Sorduğunuz işlemi bir başka bilgisayarda mı yapacaksınız yoksa kendi bilgisayarınızda mı . Genişletmek için tıkla... Bir peformans artırma CMD'si yapmak istiyorum.
Lairox Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 Cheese Wizzard dedi: Sorduğunuz işlemi bir başka bilgisayarda mı yapacaksınız yoksa kendi bilgisayarınızda mı . Genişletmek için tıkla... Siyah şapka kokusu alıyorum galiba(ne konuştuğunuz hakkında bir gram bir şey anlamadım.)
Cheese Wizzard dedi: Sorduğunuz işlemi bir başka bilgisayarda mı yapacaksınız yoksa kendi bilgisayarınızda mı . Genişletmek için tıkla... Siyah şapka kokusu alıyorum galiba(ne konuştuğunuz hakkında bir gram bir şey anlamadım.)
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 Lairox dedi: Siyah şapka kokusu alıyorum galiba(ne konuştuğunuz hakkında bir gram bir şey anlamadım.) Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha önce yapmıştım Windows 10 performans artırma programı ama unuttum ve dosya indirip açmasını istiyorum.
Lairox dedi: Siyah şapka kokusu alıyorum galiba(ne konuştuğunuz hakkında bir gram bir şey anlamadım.) Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha önce yapmıştım Windows 10 performans artırma programı ama unuttum ve dosya indirip açmasını istiyorum.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.088 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 10 Temmuz 2024 #6 wget veya benzeri bir tool ile dosyayi indirir, sonra çalıştirirsin. wget https://example.com/dosya.exe && ./dosya.exe PowerShell'de çalışmalı.
wget veya benzeri bir tool ile dosyayi indirir, sonra çalıştirirsin. wget https://example.com/dosya.exe && ./dosya.exe PowerShell'de çalışmalı.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #7 TheAny dedi: wget veya benzeri bir tool ile dosyayi indirir, sonra çalıştirirsin. wget https://example.com/dosya.exe && ./dosya.exe PowerShell'de çalışmalı. Genişletmek için tıkla... dosyayı nereye kaydetmem gerekiyor link olarak
TheAny dedi: wget veya benzeri bir tool ile dosyayi indirir, sonra çalıştirirsin. wget https://example.com/dosya.exe && ./dosya.exe PowerShell'de çalışmalı. Genişletmek için tıkla... dosyayı nereye kaydetmem gerekiyor link olarak
Phonica Picopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 112 Çözümler 2 10 Temmuz 2024 #8 Zamanında biraz Powershell tırmalamıştım. Dosya indirmek için: Kod:Panoya kopyala Invoke-WebRequest -Uri DOSYA_ADRESİ -OutFile INDIRILECEK_KONUM .bat dosyasını çalıştırmak için: Kod:Panoya kopyala cmd.exe /c 'BAT_DOSYASI' Tabii illa ki CMD derseniz Allah kolaylık versin.
Zamanında biraz Powershell tırmalamıştım. Dosya indirmek için: Kod:Panoya kopyala Invoke-WebRequest -Uri DOSYA_ADRESİ -OutFile INDIRILECEK_KONUM .bat dosyasını çalıştırmak için: Kod:Panoya kopyala cmd.exe /c 'BAT_DOSYASI' Tabii illa ki CMD derseniz Allah kolaylık versin.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #9 Phonica dedi: Zamanında biraz PowerShell tırmalamıştım. Dosya indirmek için: Kod:Panoya kopyala Invoke-WebRequest -Uri DOSYA_ADRESİ -OutFile INDIRILECEK_KONUM .bat dosyasını çalıştırmak için: Kod:Panoya kopyala cmd.exe /c 'BAT_DOSYASI' Tabii illaki CMD derseniz Allah kolaylık versin. Genişletmek için tıkla... Hocam illa batmı olması lazım çalıştırmak için.
Phonica dedi: Zamanında biraz PowerShell tırmalamıştım. Dosya indirmek için: Kod:Panoya kopyala Invoke-WebRequest -Uri DOSYA_ADRESİ -OutFile INDIRILECEK_KONUM .bat dosyasını çalıştırmak için: Kod:Panoya kopyala cmd.exe /c 'BAT_DOSYASI' Tabii illaki CMD derseniz Allah kolaylık versin. Genişletmek için tıkla... Hocam illa batmı olması lazım çalıştırmak için.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.088 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 10 Temmuz 2024 #10 Bedirylm dedi: dosyayı nereye kaydetmem gerekiyor link olarak Genişletmek için tıkla... Link olarak .ps dosyasına da kaydedebilirsin. Direkt kopyala yapıştır yapıp çalıştırabilirsin. Sana kalmış. Sisteminde wget yüklü değilse hata verir ama. Dosyayı wget indiriyor, indirme başarılı olursa dosyayı açmaya çalışıyor.
Bedirylm dedi: dosyayı nereye kaydetmem gerekiyor link olarak Genişletmek için tıkla... Link olarak .ps dosyasına da kaydedebilirsin. Direkt kopyala yapıştır yapıp çalıştırabilirsin. Sana kalmış. Sisteminde wget yüklü değilse hata verir ama. Dosyayı wget indiriyor, indirme başarılı olursa dosyayı açmaya çalışıyor.