Phonica Picopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 112 Çözümler 2 10 Temmuz 2024 #11 Bedirylm dedi: Hocam illa batmı olması lazım çalıştırmak için. Genişletmek için tıkla... Elinizdekinin .bat dosyası olduğunu varsaymıştım. Exe ise: Kod:Panoya kopyala & 'EXE_DOSYASININ ADRESİ' Başka bir Powershell scripti ise direkt adresini yazın, çalıştırır. TheAny dedi: Link olarak .ps dosyasına da kaydedebilirsin. Direkt kopyala yapıştır yapıp çalıştırabilirsin. Sana kalmış. Sisteminde wget yüklü değilse hata verir ama. Dosyayı wget indiriyor, indirme başarılı olursa dosyayı açmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft wget komutunu Invoke-WebRequest'e alias olarak atamıştı biz Linuxçular için.
Bedirylm dedi: Hocam illa batmı olması lazım çalıştırmak için. Genişletmek için tıkla... Elinizdekinin .bat dosyası olduğunu varsaymıştım. Exe ise: Kod:Panoya kopyala & 'EXE_DOSYASININ ADRESİ' Başka bir Powershell scripti ise direkt adresini yazın, çalıştırır. TheAny dedi: Link olarak .ps dosyasına da kaydedebilirsin. Direkt kopyala yapıştır yapıp çalıştırabilirsin. Sana kalmış. Sisteminde wget yüklü değilse hata verir ama. Dosyayı wget indiriyor, indirme başarılı olursa dosyayı açmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft wget komutunu Invoke-WebRequest'e alias olarak atamıştı biz Linuxçular için.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #12 Phonica dedi: Elinizdekinin .bat dosyası olduğunu varsaymıştım. Exe ise: Kod:Panoya kopyala & 'EXE_DOSYASININ ADRESİ' Başka bir Powershell scripti ise direkt adresini yazın, çalıştırır. Microsoft wget komutunu Invoke-WebRequest'e alias olarak atamıştı biz Linuxçular için. Genişletmek için tıkla... cmdden power shel açsam olurmu
Phonica dedi: Elinizdekinin .bat dosyası olduğunu varsaymıştım. Exe ise: Kod:Panoya kopyala & 'EXE_DOSYASININ ADRESİ' Başka bir Powershell scripti ise direkt adresini yazın, çalıştırır. Microsoft wget komutunu Invoke-WebRequest'e alias olarak atamıştı biz Linuxçular için. Genişletmek için tıkla... cmdden power shel açsam olurmu
Phonica Picopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 112 Çözümler 2 10 Temmuz 2024 #13 Bedirylm dedi: cmdden power shel açsam olurmu Genişletmek için tıkla... Kastettiğiniz şey, CMD'den Powershell scripti çalıştırabilmek mi? Evet yapabilirsiniz ama doğrusu biraz uzağım CMD'ye
Bedirylm dedi: cmdden power shel açsam olurmu Genişletmek için tıkla... Kastettiğiniz şey, CMD'den Powershell scripti çalıştırabilmek mi? Evet yapabilirsiniz ama doğrusu biraz uzağım CMD'ye
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #14 Phonica dedi: Kastettiğiniz şey, CMD'den Powershell scripti çalıştırabilmek mi? Evet yapabilirsiniz ama doğrusu biraz uzağım CMD'ye Genişletmek için tıkla... evet powershell yazıyorum ama bu sefer kod yazmıyor
Phonica dedi: Kastettiğiniz şey, CMD'den Powershell scripti çalıştırabilmek mi? Evet yapabilirsiniz ama doğrusu biraz uzağım CMD'ye Genişletmek için tıkla... evet powershell yazıyorum ama bu sefer kod yazmıyor