A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #1 Bilgisayara format attıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltebilirim?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Eylül 2022 #2 atacann dedi: Bilgisayara format attıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1528713 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow deyin ve %100 olana kadar bekleyin. Artı 0 Eksi
atacann dedi: Bilgisayara format attıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1528713 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow deyin ve %100 olana kadar bekleyin.
KS KS A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow deyin ve %100 olana kadar bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmuyor yönetici olarak da çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow deyin ve %100 olana kadar bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmuyor yönetici olarak da çalışmıyor.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 26 Eylül 2022 #4 CMD sorunsuz çalışıyorsa problem etmeyin. Yine de bozuk veya eksik dosyaları onarmak için aşağıdaki rehberi inceleyebilirsiniz. @Linux Kaymak arkadaşımız söylemiş bak. Artı 0 Eksi
CMD sorunsuz çalışıyorsa problem etmeyin. Yine de bozuk veya eksik dosyaları onarmak için aşağıdaki rehberi inceleyebilirsiniz. @Linux Kaymak arkadaşımız söylemiş bak.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Eylül 2022 #5 atacann dedi: Hiç bir şey olmuyor yönetici olarak da çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Daha yeni mi format attın yoksa 1-2 hafta önce mi? Veya önceden böyle bir sorun var mıydı yoksa yeni mi oldu? Artı 0 Eksi
atacann dedi: Hiç bir şey olmuyor yönetici olarak da çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Daha yeni mi format attın yoksa 1-2 hafta önce mi? Veya önceden böyle bir sorun var mıydı yoksa yeni mi oldu?
KS KS A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #6 Tamamdır çok teşekkürler. Linux Kaymak dedi: Daha yeni mi format attın yoksa 1-2 hafta önce mi? Veya önceden böyle bir sorun var mıydı yoksa yeni mi oldu? Genişletmek için tıkla... Daha yeni attım bugün sabah attım. Artı 0 Eksi
Tamamdır çok teşekkürler. Linux Kaymak dedi: Daha yeni mi format attın yoksa 1-2 hafta önce mi? Veya önceden böyle bir sorun var mıydı yoksa yeni mi oldu? Genişletmek için tıkla... Daha yeni attım bugün sabah attım.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Eylül 2022 #7 atacann dedi: Tamamdır çok teşekkürler. Daha yeni attım bugün sabah attım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
atacann dedi: Tamamdır çok teşekkürler. Daha yeni attım bugün sabah attım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 26 Eylül 2022 #8 atacann dedi: Tamamdır çok teşekkürler. Daha yeni attım bugün sabah attım. Genişletmek için tıkla... Virüs bulaşmamışsa format düzgün olmaması sonucu sistem dosyalarını bozmuş olabilir. Temiz kurulum öneririm şahsen ben. Artı 0 Eksi
atacann dedi: Tamamdır çok teşekkürler. Daha yeni attım bugün sabah attım. Genişletmek için tıkla... Virüs bulaşmamışsa format düzgün olmaması sonucu sistem dosyalarını bozmuş olabilir. Temiz kurulum öneririm şahsen ben.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Eylül 2022 #9 Silinen üye dedi: Virüs bulaşmamışsa format düzgün olmaması sonucu sistem dosyalarını bozmuş olabilir. Temiz kurulum öneririm şahsen ben. Genişletmek için tıkla... En son çözüm temiz kurulum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Virüs bulaşmamışsa format düzgün olmaması sonucu sistem dosyalarını bozmuş olabilir. Temiz kurulum öneririm şahsen ben. Genişletmek için tıkla... En son çözüm temiz kurulum.
KS KS A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #10 Bende command Processor yok işte orada sıkıntım var. Linux Kaymak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bende command Processor yok işte orada sıkıntım var. Linux Kaymak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...