A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #1 Bilgisayara format attıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltebilirim?
KS KS A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #31 Böyle diyor bende. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Eylül 2022 #32 atacann dedi: Eki Görüntüle 1528799 Böyle diyor bende. Genişletmek için tıkla... Silinmiş maalesef. Seçenekler tükeniyor maalesef. Artı 0 Eksi
atacann dedi: Eki Görüntüle 1528799 Böyle diyor bende. Genişletmek için tıkla... Silinmiş maalesef. Seçenekler tükeniyor maalesef.
KS KS A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #33 Linux Kaymak dedi: Silinmiş maalesef. Seçenekler tükeniyor maalesef. Genişletmek için tıkla... En kötü sıfır kurulum yapacağız. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Silinmiş maalesef. Seçenekler tükeniyor maalesef. Genişletmek için tıkla... En kötü sıfır kurulum yapacağız.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Eylül 2022 #34 PowerShell'den sfc/scannow yaz. Artı 0 Eksi
Kaslı Avokado Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 227 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1660 Super Ryzen 5 3500x Neo Forza 2x8 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2022 #35 atacann dedi: En kötü sıfır kurulum yapacağız. Genişletmek için tıkla... Win+r yapıp sadece cmd yapmayı dener misin? Linux Kaymak dedi: PowerShell'den sfc/scannow yaz. Genişletmek için tıkla... sfc/scannow değil sfc /scannow Boşluk var. Artı 0 Eksi
atacann dedi: En kötü sıfır kurulum yapacağız. Genişletmek için tıkla... Win+r yapıp sadece cmd yapmayı dener misin? Linux Kaymak dedi: PowerShell'den sfc/scannow yaz. Genişletmek için tıkla... sfc/scannow değil sfc /scannow Boşluk var.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Eylül 2022 #36 Kaslı Avokado dedi: Win+r yapıp sadece cmd yapmayı dener misin? sfc/scannow değil sfc /scannow Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey farketmez. Yanlış bilgi yaymayınız. Artı 0 Eksi
Kaslı Avokado dedi: Win+r yapıp sadece cmd yapmayı dener misin? sfc/scannow değil sfc /scannow Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey farketmez. Yanlış bilgi yaymayınız.
KS KS A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #37 Linux Kaymak dedi: PowerShell'den sfc/scannow yaz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kaslı Avokado Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 227 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1660 Super Ryzen 5 3500x Neo Forza 2x8 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2022 #38 Linux Kaymak dedi: Hiç bir şey farketmez. Yanlış bilgi yaymayınız. Genişletmek için tıkla... Ben yaptığımda kullanamıyorum Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Hiç bir şey farketmez. Yanlış bilgi yaymayınız. Genişletmek için tıkla... Ben yaptığımda kullanamıyorum
KS KS A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #39 Linux Kaymak dedi: Hiçbir şey fark etmez. Yanlış bilgi yaymayınız. Genişletmek için tıkla... SFC /scannow yazarken cok az saliselik bir şey açılıp kapanıor siyah. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Hiçbir şey fark etmez. Yanlış bilgi yaymayınız. Genişletmek için tıkla... SFC /scannow yazarken cok az saliselik bir şey açılıp kapanıor siyah.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Eylül 2022 #40 Kaslı Avokado dedi: Ben yaptığımda kullanamıyorum Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yazarsanız olur. E bende önceden oluyordu? Peki, madem öyle yazsın bakalım arkadaş, olacak mı olmayacak mı? Hiçbir şey fark etmez. Artı 0 Eksi
Kaslı Avokado dedi: Ben yaptığımda kullanamıyorum Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow yazarsanız olur. E bende önceden oluyordu? Peki, madem öyle yazsın bakalım arkadaş, olacak mı olmayacak mı? Hiçbir şey fark etmez.