A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #1 Bilgisayara format attıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltebilirim?
KS KS A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #51 Kaslı Avokado dedi: Açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet açıldı direk CMD olarak yazıldımı gözükmüyor ama cmd.exe olarak yazılınca gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Kaslı Avokado dedi: Açıldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet açıldı direk CMD olarak yazıldımı gözükmüyor ama cmd.exe olarak yazılınca gözüküyor.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Eylül 2022 #52 atacann dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmam lazım mı? Çift tıkladım direkt CMD açılır gibi açıldı Genişletmek için tıkla... Başlat menüsüne yaz birde. atacann dedi: Evet açıldı direk CMD olarak yazıldımı gözükmüyor ama cmd.exe olarak yazılınca gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü demektir. Arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretle. Artı 0 Eksi
atacann dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmam lazım mı? Çift tıkladım direkt CMD açılır gibi açıldı Genişletmek için tıkla... Başlat menüsüne yaz birde. atacann dedi: Evet açıldı direk CMD olarak yazıldımı gözükmüyor ama cmd.exe olarak yazılınca gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun çözüldü demektir. Arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretle.
KS KS A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #53 Linux Kaymak dedi: Başlat menüsüne yaz bir de. Genişletmek için tıkla... Çaliştira emd.exe olarak yazılınca acılıor Linux Kaymak dedi: Başlat menüsüne yaz birde. Tamam sorun çözüldü demektir. Arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretle. Genişletmek için tıkla... nerden yapabilirim bunun için açmıştımda hesabı zaten yeniyim bilmiyorum Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Başlat menüsüne yaz bir de. Genişletmek için tıkla... Çaliştira emd.exe olarak yazılınca acılıor Linux Kaymak dedi: Başlat menüsüne yaz birde. Tamam sorun çözüldü demektir. Arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretle. Genişletmek için tıkla... nerden yapabilirim bunun için açmıştımda hesabı zaten yeniyim bilmiyorum
KS KS A atacann Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #54 herkes bana yardım etti ama Yardım eden herkes için cok teşekkürler Artı 0 Eksi