ONURCAN_B Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 25 Çözümler 1 8 Kasım 2023 #1 Merhaba, Flutter ile ilgili bilgi almak için CMD'ye Flutter doctor komutunu yazıyorum ama CMD kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Sorunun videosu. Sorunu çözdüm. 2 tane SDK yüklediğim için hata almışım. Son düzenleme: 8 Kasım 2023
Merhaba, Flutter ile ilgili bilgi almak için CMD'ye Flutter doctor komutunu yazıyorum ama CMD kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Sorunun videosu. Sorunu çözdüm. 2 tane SDK yüklediğim için hata almışım.
sadmarvel Decapat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #2 Merhaba bendede aynı hata var çözemedim nasıl çözücem nasıl iki tane yükklemişsiniz
ONURCAN_B Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 25 Çözümler 1 14 Mart 2024 #3 sadmarvel dedi: Merhaba bendede aynı hata var çözemedim nasıl çözücem nasıl iki tane yükklemişsiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba, uzun zaman geçmiş hatayı unuttum. Yazdığım çözüme bakacak olursak 2 tane SDK yüklemişim sıkıntı buymuş.
sadmarvel dedi: Merhaba bendede aynı hata var çözemedim nasıl çözücem nasıl iki tane yükklemişsiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba, uzun zaman geçmiş hatayı unuttum. Yazdığım çözüme bakacak olursak 2 tane SDK yüklemişim sıkıntı buymuş.