Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Haziran 2025 #11 Md_05 dedi: Ya kanka ne tersliyon bir şey mi dedim. Yalan söylüyosun diye bir şey mi dedim. Sadece VirusTotal güvenli diyor dedim ne bu sinir Genişletmek için tıkla... Yok hayır sizi terslemek istemedim, sert gözüktüyse üzgünüm sadece zihin fırtınası yapıyorum. Özür dilerim.
Md_05 dedi: Ya kanka ne tersliyon bir şey mi dedim. Yalan söylüyosun diye bir şey mi dedim. Sadece VirusTotal güvenli diyor dedim ne bu sinir Genişletmek için tıkla... Yok hayır sizi terslemek istemedim, sert gözüktüyse üzgünüm sadece zihin fırtınası yapıyorum. Özür dilerim.
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 734 Çözümler 1 28 Haziran 2025 #12 Md_05 dedi: Ya kanka ne tersliyon bir şey mi dedim. Yalan söylüyosun diye bir şey mi dedim. Sadece VirusTotal güvenli diyor dedim ne bu sinir Genişletmek için tıkla... Terslememiş kanka sakin
Md_05 dedi: Ya kanka ne tersliyon bir şey mi dedim. Yalan söylüyosun diye bir şey mi dedim. Sadece VirusTotal güvenli diyor dedim ne bu sinir Genişletmek için tıkla... Terslememiş kanka sakin
ozgurorak Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Indie Mobile Game Developer on Unity 28 Haziran 2025 #13 Hocam bu kod mevzusundan formatla vs. kurtulduktan sonra almanız için buraya 20TL'lik bir lisans ürünü bırakıyorum. Ben almıştım sorunsuz kullanıyorum. Pazarama Pazarama www.pazarama.com
Hocam bu kod mevzusundan formatla vs. kurtulduktan sonra almanız için buraya 20TL'lik bir lisans ürünü bırakıyorum. Ben almıştım sorunsuz kullanıyorum. Pazarama Pazarama www.pazarama.com