CMD'ye yazılan kodlardan sonra SSD'de 4 GB alan doldu

hd1980

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, ben Intel 660p marka SSD kullanıyorum. Sorunum SSD'nin kendiliğinden dolması. Sistem geri yükleme kapalı, disk temizleme de yaptım temp klasörü de boş ama;

DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /restorehealth SFC /verifyonly SFC /scannow

Bu komutları kullandıktan ve Windows Update sorun gidericisini çalıştırdıktan sonra SSD'de 4 GB'lık bir alan doldu.

4 GB benim için önemli bir boyut çünkü SSD zaten 500 GB toplamda.

Windows Update'den kaynaklanıyor diye düşünmüştüm ama disk temizleme ekranında Update temizleme yok.

Acaba bu kullandığım komutlar ya da Windows Update sorun gidericisi Windows klasörü içinde bir dosya oluşmasına neden olmuş böylece 4 GB alan dolmuş olabilir mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Windows old dosyası var mı? Temiz format mı atılmıştı?
Bilgisayarım c sürücüsüne bakarsanız eğer orada görürsünüz, gereksiz yere alan kaplıyor.

Disk sürücüsüne müdahale etmiş olabilir misiniz? Yeni bir boş alan açmış olabilir

Windows old dosyası var mı? Temiz format mı atılmıştı?
Bilgisayarım C sürücüsüne bakarsanız eğer orada görürsünüz, gereksiz yere alan kaplıyor.

Disk sürücüsüne müdahale etmiş olabilir misiniz? Yeni bir boş alan açmış olabilir.

Sağ olun yanıtınız için. Hayır Windows old dosyası yok. Disk sürücüsüne de müdahale etmedim. Tespit ettiğim kadarıyla artış winsxs klasöründe oluyor. Bu klasörü güvenli bir şekilde temizlemenin bir yolu var mıdır? Kendi kendisine otomatik olarak temizlenip boyutu düşebilir mi? Araştırdım ama sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım henüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı