Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, ben Intel 660p marka SSD kullanıyorum. Sorunum SSD'nin kendiliğinden dolması. Sistem geri yükleme kapalı, disk temizleme de yaptım temp klasörü de boş ama;
Bu komutları kullandıktan ve Windows Update sorun gidericisini çalıştırdıktan sonra SSD'de 4 GB'lık bir alan doldu.
4 GB benim için önemli bir boyut çünkü SSD zaten 500 GB toplamda.
Windows Update'den kaynaklanıyor diye düşünmüştüm ama disk temizleme ekranında Update temizleme yok.
Acaba bu kullandığım komutlar ya da Windows Update sorun gidericisi Windows klasörü içinde bir dosya oluşmasına neden olmuş böylece 4 GB alan dolmuş olabilir mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
DISM /online /cleanup-image /checkhealth
DISM /online /cleanup-image /scanhealth
DISM /online /cleanup-image /restorehealth
SFC /verifyonly
SFC /scannow
Bu komutları kullandıktan ve Windows Update sorun gidericisini çalıştırdıktan sonra SSD'de 4 GB'lık bir alan doldu.
4 GB benim için önemli bir boyut çünkü SSD zaten 500 GB toplamda.
Windows Update'den kaynaklanıyor diye düşünmüştüm ama disk temizleme ekranında Update temizleme yok.
Acaba bu kullandığım komutlar ya da Windows Update sorun gidericisi Windows klasörü içinde bir dosya oluşmasına neden olmuş böylece 4 GB alan dolmuş olabilir mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: