E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 26 Nisan 2021 #11 557260 dedi: Efendim bir soru soracağım. BAT. Nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... Kodları bir not defterine atıp farklı kaydet deyin ve .txt yazan bölümdeki yeri tüm dosyalar yapın ve dosyanın isminin olduğu kısma ismin sonuna .bat ekleyin.
557260 dedi: Efendim bir soru soracağım. BAT. Nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... Kodları bir not defterine atıp farklı kaydet deyin ve .txt yazan bölümdeki yeri tüm dosyalar yapın ve dosyanın isminin olduğu kısma ismin sonuna .bat ekleyin.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Yer EVREN 26 Nisan 2021 #12 557260 dedi: Efendim bir soru soracağım. bat. nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... .bat olacak, dosya adını değiştirdiğinde uzantıyı değiştirmeye izin vermeniz lazım.
557260 dedi: Efendim bir soru soracağım. bat. nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... .bat olacak, dosya adını değiştirdiğinde uzantıyı değiştirmeye izin vermeniz lazım.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 26 Nisan 2021 #13 @Enes3078 bunu sevdi Sanırım çoktan biliyordur da bi' etiket atayım dedim. Son düzenleme: 26 Nisan 2021
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Nisan 2021 #14 557260 dedi: Efendim bir soru soracağım. bat. nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... Dosyaya isim koyma yerinden yazdıktan sonra .bat yaz kaydet sonra aç f11 yap çılgın oluyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-04-26 183346.jpg 313,7 KB · Görüntüleme: 174
557260 dedi: Efendim bir soru soracağım. bat. nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... Dosyaya isim koyma yerinden yazdıktan sonra .bat yaz kaydet sonra aç f11 yap çılgın oluyor.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 26 Nisan 2021 #15 Daha iyi versiyonu. @echo off :start color 01 echo %random%%random% %random%%random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% color 02 echo %random%%random% %random%%random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% color 04 echo %random%%random% %random%%random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% color 05 echo %random%%random% %random%%random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% color 06 echo %random%%random% %random%%random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% goto :start
Daha iyi versiyonu. @echo off :start color 01 echo %random%%random% %random%%random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% color 02 echo %random%%random% %random%%random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% color 04 echo %random%%random% %random%%random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% color 05 echo %random%%random% %random%%random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% color 06 echo %random%%random% %random%%random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% %random% goto :start
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 26 Nisan 2021 #16 Ramazan Ö dedi: @Enes3078 bunu sevdi Sanırım çoktan biliyordur da bi' etiket atayım dedim Genişletmek için tıkla... 5. sınıfta yapmıştım aslında
Ramazan Ö dedi: @Enes3078 bunu sevdi Sanırım çoktan biliyordur da bi' etiket atayım dedim Genişletmek için tıkla... 5. sınıfta yapmıştım aslında
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 26 Nisan 2021 #18 Radian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu şarkıyı açıp CMD'de matrix kodlarını yazarsın. Sonra ping google.com yazıp Google sitesini çökertirsin.
Radian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu şarkıyı açıp CMD'de matrix kodlarını yazarsın. Sonra ping google.com yazıp Google sitesini çökertirsin.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 26 Nisan 2021 #19 Millet hadi Türkiye'mizi savunalım (!) Müziğimiz ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şeklimiz ;
Millet hadi Türkiye'mizi savunalım (!) Müziğimiz ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şeklimiz ;