Diğer Cmf Buds 2 - 1.899 TL

Bununla samsung galaxy Buds fe arasında çok fark var mıdır? Samsungu bugün 1450 ye aldım ama iptal edip bunu almam daha mantıklı olur mu bilmiyorum.

Bununla Samsung Galaxy Buds FE arasında çok fark var mıdır? Samsung'u bugün 1450'ye aldım ama iptal edip bunu almam daha mantıklı olur mu bilmiyorum.

Cihazınız Samsung ise Buds FE daha iyi kesinlikle. Eğer Samsung dışı cihazlarda kullanıyorsanız tamamen göreceli ama CMF Buds 2 bir tık daha iyi gibi benim tecrübeme göre. Öyle uçurum yok. Ama tekrar söylüyorum, cihaz Samsung ise Buds FE çok daha iyi bir tercihtir.

Bu arada bütçesi olan ve arttırmak isteyene Buds 2 yerine Buds 2 Pro modelini öneririm. Bass konusunda çok kaliteli bir cihazdır kulak zarınızı hoplatır

Güzel bir ürün ama şahsen şu an kullanıldığımdan geçmeye değmez gibi (Havit TW915E kullanıyorum fiyatı 1.299TL)
Eğer silikonsuz olsa alırdım ama yine aynı silikonlu bir kulaklığı bir daha almam.
Durmadan kulağa oturtmak zorunda kalıyorum yoksa düşecek gibi oluyor.

Güzel bir silikonsuz model inidirime girse direkt alırım.

Buds FE kullanıyorum, cihazım S24 FE ancak kulaklık Honor Pad X9 ile daha iyi ses veriyor. Cihazınız Samsung ise bile gidip Buds FE almayın bu fiyatlar ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…