bugün denedim kulaklıkları arkadaşa verdim çok yüksek sesli bir şarkı açıp dinledim çok çok az ses veriyorDışarı ses verme olayı hemen hemen tüm sesi yüksek kulaklıklarda var ama cmflerden çok yazı gelmiş bu konuda
bugün denedim kulaklıkları arkadaşa verdim çok yüksek sesli bir şarkı açıp dinledim çok çok az ses veriyorDışarı ses verme olayı hemen hemen tüm sesi yüksek kulaklıklarda var ama cmflerden çok yazı gelmiş bu konuda
Iyiymiş. Sağır edecek düzeyde dinlemenizi önermembugün denedim kulaklıkları arkadaşa verdim çok yüksek sesli bir şarkı açıp dinledim çok çok az ses veriyor
Hocam peki sizce apple music mi Spotify mı ikisinide cmf buds 2 ile denedimde sanki ses olarak bir tik daha Apple music iyi gibi geldiIyiymiş. Sağır edecek düzeyde dinlemenizi önermem![]()
Ben MYTciyimHocam peki sizce apple music mi Spotify mı ikisinide cmf buds 2 ile denedimde sanki ses olarak bir tik daha Apple music iyi gibi geldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.