Jeffrey Hardy Femtopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:51 #21 ryxena0 dedi: Redmi Buds 6 hakkında ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 6 Play modelini denemistim sesi kotuydu. Redmi'nin ses karakterini sevmiyorum.
ryxena0 dedi: Redmi Buds 6 hakkında ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 6 Play modelini denemistim sesi kotuydu. Redmi'nin ses karakterini sevmiyorum.
R ryxena0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:06 #22 Jeffrey Hardy dedi: 6 play modelini denemistim sesi kotuydu. Redmi'nin ses karakterini sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... CMF 2 alsam pişman olmam gibi ya.
Jeffrey Hardy dedi: 6 play modelini denemistim sesi kotuydu. Redmi'nin ses karakterini sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... CMF 2 alsam pişman olmam gibi ya.
Jeffrey Hardy Femtopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:12 #23 ryxena0 dedi: CMF 2 alsam pişman olmam gibi ya. Genişletmek için tıkla... Baska forumdan birine aldirdim. Memnun su anlik. Onceki kulakligi olan Buds FE'den daha iyiymis.
ryxena0 dedi: CMF 2 alsam pişman olmam gibi ya. Genişletmek için tıkla... Baska forumdan birine aldirdim. Memnun su anlik. Onceki kulakligi olan Buds FE'den daha iyiymis.