CMF Buds 2 Pro nasıldır?

Xergeon

Hectopat
Daha fazla  
Ben bass ağırlıklı şeyler dinlemeyi çok severim ve bu kulaklıkta bu özelliğiyle öne çıkıyor. Onun dışında tasarımı da çok hoşuma gitti ve fiyatı gayet iyi. Kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Kendim olumsuz bir özelliğini görmedim açıkçası.

Ben bass ağırlıklı şeyler dinlemeyi çok severim ve bu kulaklıkta bu özelliğiyle öne çıkıyor. Onun dışında tasarımı da çok hoşuma gitti ve fiyatı gayet iyi. Kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Kendim olumsuz bir özelliğini görmedim açıkçası.
Bende ileride almayı düşünüyorum hocam gayet f/p canavarı bir kulaklık. 2300 civarı bir fiyatı var. Öne çıkan özellikleri Hi-Res ses, LDAC, bass yoğunluğu, surround ses gibi birçok özelliğe sahip. Bence fiyatı 2100 olsa iyiydi ama yinede alınır.

Kullanmadim fakat yurt disi incelemeleri olsun TR incelemeleri olsun gayet revacta olan bir urun. Alabilirsiniz. Fiyatinin en iyisidir.
Aynen hocam bayağı bir revaçta gerçekten çok şaşırtıcı. Yakın zamana kadar Liberty 4NC kullanıyordum ve gerçekten kafayı yeme noktasındaydım gerçekten, bir kulaklık kulağı gerçekten en fazla ne kadar rahatsız edebilir bunu görmüş oldum o modelle. Ses mikrofon anc falan okey ama ergonomik olarak berbat bir modeldi. CMF Buds Pro 2 ise kulağıma tam uyan bir tasarımı var.
Bende ileride almayı düşünüyorum hocam gayet f/p canavarı bir kulaklık. 2300 civarı bir fiyatı var. Öne çıkan özellikleri Hi-Res ses, LDAC, bass yoğunluğu, surround ses gibi birçok özelliğe sahip. Bence fiyatı 2100 olsa iyiydi ama yinede alınır.
Evet bayağı dolu bir kulaklık aslında bu fiyata F/P canavarı dediğiniz gibi. Çok merak ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı