Cmf Buds Pro 2 alınır mı?

Yer
Bursa
2700₺ fiyatı var alınır mı? iPhone 13 kullanıyorum. Liberty 4NC ile arasında kaldım. Fakat EQ ayarı yüzünden Anker'den vazgeçtim sanırım. Stoklara girdiği an gördüm. Acil cevabınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Buds pro var. Aşırı memnunum. Pro 2 ile arasında aman aman bir fark yok diye biliyorum bak. En azından Youtube'de incelemelerde kullanıcılar o şekilde yorum yapıyorlar. Alırken ben de arada kalmıştım, çok fark yok diyorlar diye Pro'yu tercih ettim.
Şuan Pro ile Pro 2 arası fiyat farkı ne düzeyde? Çok bir fark yoksa tercih edilebilir, varsa Pro 1 yeterlidir.

Bende Buds Pro var. Aşırı memnunum. Pro 2 ile arasında aman aman bir fark yok diye biliyorum bak. En azından YouTube'da incelemelerde kullanıcılar o şekilde yorum yapıyorlar. Alırken ben de arada kalmıştım, çok fark yok diyorlar diye Pro'yu tercih ettim.
Şu an Pro ile Pro 2 arası fiyat farkı ne düzeyde? Çok bir fark yoksa tercih edilebilir, varsa Pro 1 yeterlidir.

Normal Buds ile 1000₺ fark var ama videolardan izlediğim kadarıyla değer diye düsünüyorum, bilemedim. Capsule 3 Pro da dikkatimi çekti.

Bunu biliyorum da iOS uyumluluğu için sokıntı oluyor demişlerdi.

Bütçeniz varsa eğer tercih edilebilir diye düşünüyorum.

Burada Pro 2 çok daha önce puan olarak. Aradaki fark ben alırken de çok fazlaydı, bütçe yüzünden Pro aldım, ama imkanım olsa bende Pro 2 alırdım.

Bütçeniz varsa eğer tercih edilebilir diye düşünüyorum.

Burada Pro 2 çok daha önce puan olarak. Aradaki fark ben alırken de çok fazlaydı, bütçe yüzünden Pro aldım, ama imkanım olsa bende Pro 2 alırdım.
Sipariş veriyorum siyah rengini. Diğer renklerle arasında fiyat farkı var. Umarım pişman olmam.

Kulaklık elime ulaştı. Ses kalitesi muazzam iyi. Ses yüksekliği olarak Anker Q10'dan bile daha çok ses veriyor. Tek sıkıntısı dışarı fazla ses veriyor. Uygulamadaki silikon testi ile uygun silikonu taktım fakat halen çok ses veriyor dışarıya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı