XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. CMF Buds Pro 2 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Başka önerileriniz varsa onları da inceleyebilirim. İyi sosyaller.
Merhaba arkadaşlar. CMF Buds Pro 2 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Başka önerileriniz varsa onları da inceleyebilirim. İyi sosyaller.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.728 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #2 Alinir fiyat bandinin en iyisi.
XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 kxy dedi: Alinir fiyat bandinin en iyisi. Genişletmek için tıkla... Şu anda Samsung Buds FE kullanıyorum. Ondan iyi midir?
kxy dedi: Alinir fiyat bandinin en iyisi. Genişletmek için tıkla... Şu anda Samsung Buds FE kullanıyorum. Ondan iyi midir?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.728 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #4 XFG dedi: Şu anda Samsung Buds FE kullanıyorum. Ondan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Evet cok daha iyi. Ozellikle ses seviyesi olarak ucurum var diyebilirim.
XFG dedi: Şu anda Samsung Buds FE kullanıyorum. Ondan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Evet cok daha iyi. Ozellikle ses seviyesi olarak ucurum var diyebilirim.
XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #5 kxy dedi: Evet cok daha iyi. Ozellikle ses seviyesi olarak ucurum var diyebilirim. Genişletmek için tıkla... O zaman teşekkür ederim. Başka öneriniz var mıdır kulak içi olarak? Büyük ihtimalle yoktur ama yine de sorayım . Yoksa direkt alacağım kulaklığı.
kxy dedi: Evet cok daha iyi. Ozellikle ses seviyesi olarak ucurum var diyebilirim. Genişletmek için tıkla... O zaman teşekkür ederim. Başka öneriniz var mıdır kulak içi olarak? Büyük ihtimalle yoktur ama yine de sorayım . Yoksa direkt alacağım kulaklığı.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.728 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #6 XFG dedi: O zaman teşekkür ederim. Başka öneriniz var mıdır kulak içi olarak? Büyük ihtimalle yoktur ama yine de sorayım . Yoksa direkt alacağım kulaklığı. Genişletmek için tıkla... Alin hocam direkt.
XFG dedi: O zaman teşekkür ederim. Başka öneriniz var mıdır kulak içi olarak? Büyük ihtimalle yoktur ama yine de sorayım . Yoksa direkt alacağım kulaklığı. Genişletmek için tıkla... Alin hocam direkt.