Bence 2'ye de bir şans verilmeli. Düz model bass ağırlıklı. Alışana kadar biraz boğuk gelebilir ses yönünden müzik dinlerken.
N11'de Buds Pro 2 var sizce alınır mı? 2.499 TL gibi indirimli bir fiyatı var.
Merhaba, NOTHING.TÜRKİYE satıcı böyle bir marka N11 üzerindenResmi saticili ürün ise ben de gordum, kesinlikle dusunmeden alin. Bu fiyat bandinda en iyisi CMF Buds Pro 2.
Merhaba, nothıng. Türkiye satıcı böyle bir marka N11 üzerinden.
Dürüst olmak gerekirse 1000 lira civarlarında dolanıyordum lakin CMF olayına 2 ay önce ben de bayağı ümitlenmiştim siyah stoğu bitip fiyatlar 4.5K olunca düz buds'un bırakmıştım ama şu an kullandığım kulaklık beni çok zor duruma sokuyor bağlantısı kopuyor ses kesiliyor vs.. o yüzden almışken doğrusu iyi bir şey almak istiyorum Samsung Buds Fe mesela ses kalitesi olarak bence korkunçtu ve Samsung telefon kullanmama rağmen böyleydi ANC'si falan rüzgar sesini yiyordum çok bariz bir şekilde bu bağlamda sizce bütçemi aşıp bu cihazı almak memnun eder mi?Evet hocam resmi saticidir kendisi.
Dürüst olmak gerekirse o kadar çıkmışken Buds 2 Pro daha makul geliyorF/P kaliteli bir ürün. Emin olamadiysaniz Galaxy Buds Core'a da bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.