CMF Buds vs QCY Melobuds Pro vs Buds FE

archenjoyer

Centipat
Daha fazla  
Hangisi daha iyi sizce? Bunlardan birisini kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Samsung kullanıyorsan Buds FE mükemmel cihaz, her anlamda diğerlerinden üstün. Samsung kullanmıyorsan melobuds 2. en iyi seçenek. CMF'in kutudan çıktığı haliyle ses kalitesi kötü ve uygulamasında yeterli EQ desteği yok.

CMF ses kalitesi olarak ikisindende daha iyi. Melobuds ise sorunlu bir kulaklik omru pek yok.

CMF ses kalitesi olarak ikisinden de daha iyi. Melobuds ise sorunlu bir kulaklık omru pek yok.

Hangi modelinden bahsediyorsun? Pro 2 modelinde 10 desibel civarı bas shelf var ve uygulamasındaki ayarlarla düzelmiyor. Forumda birçok kişi bu yüzden iade etmeye çalıştı, sesi çok boğuk yapıyor.

Melobuds ise özellikle ses kalitesi ile övülen bir model, sorun olayını hiç görmedim.

Buds FE yurt dışında 80 dolara satılıyor. Yerel fiyatlandırması neden bu kadar düşük bilmiyorum. O fiyatlarda bile fiyatının en iyisi diye bahsederler. Frekans tepki eğrisi kusursuz, hiçbir ayar yapmana gerek yok.

Samsung telefon icin Buds FE alinabilir. Melobuds degil direkt QCY onermiyoruz forumda. Surucu kalitesi iyi degil uzun omurlu degil. CMF bircok incelemeci ve kullanici tarafindan ise ovuluyor hem Pro 2 hem Buds modeli. Sorunlariyla alakali br konu vs varsa atar misin?

Önceden ben de herkese Buds Pro 2 modelini öneriyordum, hem kendim denedim ona göre hem de önerdiğim kişilerin şikayetlerine göre boğuk ve baslı bir ses karakteri var. Bu grafikte apaçık görünüyor:

Direkt o şikayetle yazılmış konu bulamadım ama önerdiğim konulara yazmışlardı.
Ben bu işlere ilgili birisi olduğumdan Poweramp EQ ile hallettim ama bilmeyen birisi için iyi bir model değil, uzun süreli kullanımda rahatsız ediyor ve o haldeki performansı oldukça kötü. Bir de ben yaşamadım ama forumda kutusunun renk attığını söylüyorlar.

Ekolayzır ile ses kalitesi cidden iyi oluyor ama genel kullanıcıya hitaben ben önermem.

Uzun ömürlülük konusunu bilemem ama melobuds Pro, yurt dışındaki incelemelere göre 50 dolara en iyi ses kalitesini veriyor. Frekans tepki eğrisi de gayet güzel, son kullanıcıya uygun.

Son düzenleme:
QCY'de ses seviyesini dusuk bulanlar gordum. Sanirim Amazon'daydi.

CMF Buds Pro'nun ses kalitesi iyi falan değil. Baslar, tiz ve vokalleri boğuyor. Fazla bas olunca iyi ses kalitesinde sahip olmuş olmuyor. Kendim kullandım o yüzden söylüyorum. CMF Buds Pro 2'nin incelemesini buldum. Aşırı bas olduğu buradan belli oluyor zaten.

Boşuna ekolayzır falan demeyin. Ekolayzır, müziğin orjinal sesini bozuyor.

CMF Buds'da aynımı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…