CMF Buds vs QCY Melobuds Pro vs Buds FE

Selamlar, Pc'de Corsair HS80 kullanıyorum ve çok memnunum fakat gün içerisinde, yolculukta vb. müzik dinlemelik bir kulak içi kulaklık arıyorum. Eq ayarınızı atabilir misiniz? 1600 TL'ye CMF Buds almayı düşünüyorum, bu bütçede alternatif öneriniz var mı? Konsepti ve görünümü hoşuma gitti ayrıca Dirac ile çalışmaları ilgimi çekti. Xiaomi Poco telefon kullanıyorum.

Son düzenleme:

Hocam o dirac işi palavra onu ilgi çekmek için yapıyorlar. Ama model fiyatına göre çok güzel modeldir. Siz alın ben ayarı yapıp atarım. Bu fiyata daha iyi bir model bilmiyorum.

Hocam o dirac işi palavra onu ilgi çekmek için yapıyorlar. Ama model fiyatına göre çok güzel modeldir. Siz alın ben ayarı yapıp atarım. Bu fiyata daha iyi bir model bilmiyorum.
Tamamdır teşekkür ederim. Prime indirimlerini mi beklesem buradan hemen alsam mı bilemedim. Siz Prime günlerinde güzel indirimler gördünüz mü?

İndirim oluyor ama bu modele özel indirim gelmesi düşük ihtimal zaten, bence alın gitsin.

Kulaklık geldi, eq ayarınızı alabilirim. Pc ve telefon için. Windows ve Android. (Pcde nadiren kullanacağım)

Hocam sizde kulaklığın kutusunu şarj ederken değişik bir koku geliyor mu?
Daha şarj etmedim, cevap yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…