CMF Nothing Phone alınır mı?

xgravity

Picopat
Arkadaşlar kendim için uygun fiyatlı bir telefon almayı planlıyordum ama telefona da çok para vermek istemiyorum.

Bu telefonu gördüm bu forumda. Turuncu rengini çok beğendim.

İstediğim özellikler;

• Güzel bir ekranı olması,
  • Oyun oynamadığımız zaman örneğin video izlemek, Instagram'da takılmak gibi pili uzun süre gitsin.
  • Premium hissiyatı versin.

Verdiğiniz kriterlere göre sanırım "Samsung" Marka bir telefon arıyorsunuz. Bütçe nedir?

10k ya premium hissiyatlı talafon hatta kasmayan donmayan telefon bile malesef yok gibi hocam 2. ele bakmanız gerekir. Bahsettiğiniz telefon plastik kasalı ve premium ile uzaktan yakından alakası yok. Hissiyat olarak bile. Ekranı ve pili iyi duruyor, işlemcisi hakkında bilgim yok.

Al geç.

NFC gibi bir eksi sizin için dert olmazsa alınabilir. Nothing Phone 1 gibi premium hissi vereceğini pek düşünmüyorum ama batarya konusunda daha iyi. Ekran olarak fiyatına göre iyi.
Tasarımı çok güzel duruyor, ondan premium dedim . Birde Bluetooth 5.3, Wifi 6 ve 5G destekliyormuş ya.

Nfc gibi basit bi şeyi neden koymazlar anlam vermek çok güç
sırf şu nedenden almadım bu telefonu
Mobil bankacılık, E devlet, Ödeme sistemleri artık bu devirde her yerde karşına cıkan bi şey
Adamlar her şeyi koymuş onu koymamıs anlamsız bi şekilde yoksa gözü kapalı bu fiyatalara alınacak bi telefon olacakmış

Benim hiç ihtiyacım olmadı NFC'ye. Galiba temassız ödemeye yarııyor. Normal kredi kartımda her yerde çalışıyor aslında. E-devlet olayını bilmiyorum, ben normal şifreyle giriş yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…