CMK16GX4M2B3200C16R Memtest86'da 1370 error

kaanmkuru

Centipat
Sistemimi topladığımdan bu yana Witcher 3, Assassinss Creed serileri gibi oyunlarda, oyunu bir anda kapatıp masaüstüne atma sorunum var. Çok nadiren reset atmam gereken durumlarda olabiliyor. Biraz okuyup araştırdıktan sonra donanımları kontrol etmeye çalıştım lakin bilgim çıkan sonuçları yorumlama konusunda eksik. Sürücü yazılımları, Windows ve BIOS güncel. Kapanma sırasında sistem sıcaklıkları 60-70 derece arasında. Sistemim:
  • Anakart: Gigabyte B450 S2H
  • Ekran kartı: Sapphire RX590 Nitro+
  • İşlemci: Ryzen5 1600
  • RAM: Corsair 16 GB(2x8) 3200 MH kırmızı (CMK16GX4M2B3200C16R)
  • Kasa ve PSU: Corsair Spec Delta RGB 550W 80+
  • SSD: Adata SU630 480GB
Parçalarından oluşmakta. Ve Memtest sonuçları resimlerde göründüğü gibi. Oyunlarda yaptığı bu problem bu yüzden midir? RAM sıfır garantisi var, teknik servise gönderip yeni bir RAM takıp denemeli miyim? Bilgilerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

İptal ettikten sonra hata vermedi, lakin oyunda ki problem halen sürüyor. Ben artık ne yapabilirim bu konu hakkında bilmiyorum. Oyundan masaüstüne atma ile ilgili okuduğum konuların çoğunda aynı anakart üzerine kurulu sistemler olduğunu görüyorum. Acaba anakartı mı değiştirmem gerekiyor ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı