W WatchAndLearn_27 Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #1 Merhaba PC'mizde bıos'u clear cmos yaptıgımızda güncelledigimiz bıos eski sürümüne döner mi? Birde yeni BIOS güncellemeleri hatalı diyorlar dogru mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2015
Merhaba PC'mizde bıos'u clear cmos yaptıgımızda güncelledigimiz bıos eski sürümüne döner mi? Birde yeni BIOS güncellemeleri hatalı diyorlar dogru mu?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Haziran 2015 #2 Silinen üye dedi: Merhaba PC'mizde bıos'u clear cmos yaptıgımızda güncelledigimiz bıos eski sürümüne döner mi? Genişletmek için tıkla... Geri döneceğini nereden çıkarttınız? Bu şüpheye nereden kapıldınız? Cmos clear sadece yapılandırmayı sıfırlar bios'u silmez. Silinen üye dedi: Birde yeni BIOS güncellemeleri hatalı diyorlar dogru mu? Genişletmek için tıkla... O diyeni yakala bana getir ben söylerim var mı öyle birşey diye
Silinen üye dedi: Merhaba PC'mizde bıos'u clear cmos yaptıgımızda güncelledigimiz bıos eski sürümüne döner mi? Genişletmek için tıkla... Geri döneceğini nereden çıkarttınız? Bu şüpheye nereden kapıldınız? Cmos clear sadece yapılandırmayı sıfırlar bios'u silmez. Silinen üye dedi: Birde yeni BIOS güncellemeleri hatalı diyorlar dogru mu? Genişletmek için tıkla... O diyeni yakala bana getir ben söylerim var mı öyle birşey diye