K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım. Açılırken CMOS fail diye bir hata geliyor ve bilgisayar restart atıp başlıyor. Bilgisayar açılıyor yani bir sorun yok ancak her seferinde bu hatayı vermesi beni endişelendirdi. Sizce bu hatanın sebebi nedir?
Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım. Açılırken CMOS fail diye bir hata geliyor ve bilgisayar restart atıp başlıyor. Bilgisayar açılıyor yani bir sorun yok ancak her seferinde bu hatayı vermesi beni endişelendirdi. Sizce bu hatanın sebebi nedir?
Çözüm K K Krantan 16 Ağustos 2020 ekmeğin altındaki etiket dedi: Nasıl çözdüğünü anlatırsan başkalarına yardımcı olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözümü gerçekten basitmiş. BIOS menüsünde iken F3 tuşuna basıp load dedim ve F10 tuşuna basıp kaydettim. Bu çözüme de BIOSTAR'ın sitesinden baktım.
ekmeğin altındaki etiket dedi: Nasıl çözdüğünü anlatırsan başkalarına yardımcı olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözümü gerçekten basitmiş. BIOS menüsünde iken F3 tuşuna basıp load dedim ve F10 tuşuna basıp kaydettim. Bu çözüme de BIOSTAR'ın sitesinden baktım.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 15 Ağustos 2020 #2 Anakartınız nedir sisteminiz nedir yeterince bilgi verebilir misiniz? Artı 0 Eksi
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 15 Ağustos 2020 #3 Yanlışıkla CMOS Reset pinini mi düşürdünüz? Artı 0 Eksi
KS KS K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #4 ekmeğin altındaki etiket dedi: Yanlışıkla CMOS Reset pinini mi düşürdünüz? Genişletmek için tıkla... çözdüm teşekkür ederim uguratakan dedi: Anakartınız nedir sisteminiz nedir yeterince bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... çözdüm teşekkür ederim Artı 0 Eksi
ekmeğin altındaki etiket dedi: Yanlışıkla CMOS Reset pinini mi düşürdünüz? Genişletmek için tıkla... çözdüm teşekkür ederim uguratakan dedi: Anakartınız nedir sisteminiz nedir yeterince bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... çözdüm teşekkür ederim
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 15 Ağustos 2020 #5 Krantan dedi: çözdüm teşekkür ederim çözdüm teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü anlatırsan başkalarına yardımcı olabilirsin. Artı 0 Eksi
Krantan dedi: çözdüm teşekkür ederim çözdüm teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü anlatırsan başkalarına yardımcı olabilirsin.
KS KS K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #6 ekmeğin altındaki etiket dedi: Nasıl çözdüğünü anlatırsan başkalarına yardımcı olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözümü gerçekten basitmiş. BIOS menüsünde iken F3 tuşuna basıp load dedim ve F10 tuşuna basıp kaydettim. Bu çözüme de BIOSTAR'ın sitesinden baktım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
ekmeğin altındaki etiket dedi: Nasıl çözdüğünü anlatırsan başkalarına yardımcı olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözümü gerçekten basitmiş. BIOS menüsünde iken F3 tuşuna basıp load dedim ve F10 tuşuna basıp kaydettim. Bu çözüme de BIOSTAR'ın sitesinden baktım.