mertkaptan Hectopat Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2017 #1 Benim anakartım da üç pinli CMOS var. Anakartın kullanma kılavuzuna baktım. İngilizce olduğu için anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2017
Benim anakartım da üç pinli CMOS var. Anakartın kullanma kılavuzuna baktım. İngilizce olduğu için anlamadım.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 29 Ağustos 2017 #2 3 pin genelde BIOS pilinin yanında olur. O 3 pindeki plastiği çıkarıp bir yanına takın 5 saniye bekleyin sonra tekrar eski yerine takın ve işlem sırasında bilgisayarın kapalı olduğundan emin olun. Anakart model nedir?
3 pin genelde BIOS pilinin yanında olur. O 3 pindeki plastiği çıkarıp bir yanına takın 5 saniye bekleyin sonra tekrar eski yerine takın ve işlem sırasında bilgisayarın kapalı olduğundan emin olun. Anakart model nedir?