F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 20 Ağustos 2018 #1 PSU çok ısınıyor. Neden olabilir? Kasa: CMP-350 350W Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2018
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 20 Ağustos 2018 #2 Verimliliği azalmış olabilir. Şebeke dalgalı olabilir. Temizlik vakti gelmiş olabilir. Fanı iyi çalışmıyor olabilir.
Verimliliği azalmış olabilir. Şebeke dalgalı olabilir. Temizlik vakti gelmiş olabilir. Fanı iyi çalışmıyor olabilir.
F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 20 Ağustos 2018 #3 Handsome Reis dedi: Verimliliği azalmış olabilir. Şebeke dalgalı olabilir. Temizlik vakti gelmiş olabilir. Fanı iyi çalışmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Temizliğini yeni yaptım, fanı çalışıyor, şebekede bir sorun yok 3 senedir kullanıyorum verimliliği mi azaldı acaba?
Handsome Reis dedi: Verimliliği azalmış olabilir. Şebeke dalgalı olabilir. Temizlik vakti gelmiş olabilir. Fanı iyi çalışmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Temizliğini yeni yaptım, fanı çalışıyor, şebekede bir sorun yok 3 senedir kullanıyorum verimliliği mi azaldı acaba?