Çözüldü CMW16GX4M2C3200C16 RAM nasıl OC yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardags35

Hectopat
CMW16GX4M2C3200C16 kodlu RAM ve X570 anakarta sahibim. RAM'lerimin gecikme sürelerinden rahatsız olduğum için hız aşırtmak istiyorum. Birkaç denememde sistemi Boot etmeyi başaramadım. Bu konudan anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Aynı konuyu tekrar tekrar açmasan artık? Yetmedi mi? "Öne çıkar" diye bir tuş koymuşlar, hani az onu kullansan?

Gecikme süresinden niye rahatsız oluyorsun? Ne var gecikme sürelerinde?

Bu RAM'de beş para etmez Samsung B-Die var. DRAM Calculator üzerinden yapacağın OC, gerçek Samsung B-Die için.

3600 MHz DRAM
1800 FCLK
16-20-20-20-38
1.35 DRAM Voltage

Dene.
Aynı konuyu tekrar tekrar açmasan artık? Yetmedi mi? "Öne çıkar" diye bir tuş koymuşlar, hani az onu kullansan?

Bu RAM'de beş para etmez Samsung B-Die var. DRAM Calculator üzerinden yapacağın OC, gerçek Samsung B-Die için.

3600 MHz DRAM
1800 FCLK
16-20-20-20-38
1.35 DRAM Voltage

Dene.

Çözüm

3600 MHz DRAM
1800 FCLK
16-20-20-20-38
1.35 DRAM Voltage

Dene.
Hocam dediklerinizi yaptim fakat oyunlardan atiyor veya hic girmiyor.Zamanlamalari gevseteyim mi?
Dediginiz frekanslar ile sistem boot etti

Infinite Fabric ayarını 1800 yaptın değil mi?

Dediğim gibi çöp bunun çipi. Ayrıca ayarladıktan sonra TM5 veya HCI MemTest yapmalısınız.

Infinite fabric ayarını 1800 yaptın değil mi?

Dediğim gibi çöp bunun çipi. Ayrıca ayarladıktan sonra TM5 veya hcı Memtest yapmalısınız.

Testlerde de hataya rastladim evet. Cipleri kalitesiz fakat zamanlamalari gevsetirsem bir sonuca ulasabilirim belki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı