CMW16GX4M2C3200C16W RAM Problemi

CPU Z driver güncellemesini nasıl yapabilirim setup.exe olarak indirdim.

CPU Z driver güncellemesini nasıl yapabilirim setup.exe olarak indirdim.
RAR olarak indirin. RAR olarak indirirseniz her seferinde günceller donanım kimliklerini. RAR'ı klasöre çıkartın. Klasör içindeki x64.exe'sini çalıştırın. CPU-Z'yi program olarak kurduysanız kaldırın. Zaten ayrı kodlu iki belleği ayrı ayrı sisteme taktığınızda XMP sorunu yaşamamanız lazım. Anakartınızın 2 RAM için önerdiği slotları kullanın 2'li deneme yapacaksanız.

Dediğiniz doğru hocam. benimkiler ks olan modelmiş yeni gelenler samsung model. Peki hocam ben satıcıdan değiştirmesini talep etsem nerden anlayabilir acaba aynı marka model olduklarını

Dediğiniz doğru hocam. benimkiler ks olan modelmiş yeni gelenler samsung model. Peki hocam ben satıcıdan değiştirmesini talep etsem nerden anlayabilir acaba aynı marka model olduklarını
Barkodları dışında anlayamaz. Stok kodları aynıdır ama barkodları farklıdır. Siz eski RAM'lerinizi gönderseniz iade alamaz mesela. Barkod okuttuğunda tutmayacak çünkü. Satıcıdan rica edeceksiniz. Kendi barkod kodunuzu göndereceksiniz elinde varsa aynısından gönderecek yoksa iade edeceksiniz.

O zaman ben yarın sabah satıcıyı telefonla arayayım kabul ederse varsa göndersin bana yoksa iade gireyim. Çok ama çok teşekkür ederim gerçekten sizin sayenizde aydınlandım.
Hocam inanamayacağınız bir şey oldu ramlari samsung samsung sk hynix sk hynix olarak taktım ve sorun düzeldi şuan çok şaşkınım

Son düzenleme:
Zaten öyle olması gerekmiyor muydu... Güle güle kullanın.

Hahaha daha öncede öyle denedim ama olmamıştı yada denemedim bilmiyorum herşey için çok teşekkür ederim ellerinize parmaklarınıza sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…