CNBC-e tekrar yayına başlıyor

785475

Picopat
Arkadaşlar CNBC-e 10 Haziran'da tekrar yayına başlacak .sizce eski diziler eski çizgi filmler vesaire falan yeniden yayında görebilecek miyiz? ya da komple ekonomi kanalı mı olacak sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: GKD
O şekilde gelmeyecekse gelmesin zaten. Eski günlerin ve televizyonda özenle seçilmiş içeriği izlemenin keyfini özledik bizler. Eğer bekleneni sunmazsa yine izleyeni olmaz ve biter gider. Person of Interest, Nip/Tuck, South Park, 6 Feet Under gibi güzelim seçmece dizilerle televizyon başına geçerdik eskilerde. Şimdi nasıl lisans alacaklar ya da yayınlayacaklar güzel dizileri bilmiyorum orası başka bir konu.

Açıkçası ne yayınlarlarsa yayınlasınlar tutacağını düşünmüyorum. Televizyon devri çoktan bitti. Her şey dijitalde artık. Simpsons yayınlayacaklarını duydum mesela. Gün gün televizyondan takip edeceğime gider izlerim aga Disney'den. Bu imkan olmadığı için izleniyordu bu kanal.

Yani eskisi gibi olmaz. Çünkü geçmişte yabancı bir diziyi sadece kanalda izleyebiliyordun dijital platform vardı ama ülkemizde yoktu. Şimdi her şey dijitalleştiği için dediğim gibi o eski CNBC-e tadını vermez

Televizyon izleyenler için güzel haber. Bu devirde bölüm sırası karışmış ve reklamlı dizi izlemek için saatin gelmesini beklemek çile resmen.

Test yayını için frekansı belli oldu. Manuel taratarak kontrol edebilirsiniz.
Frekans bilgileri
Türksat 4A 11837 V 30000

Sabah 07.00 itibarıyla yayına başladı. Akşam yayın kuşağında dizi, belgesel, sanat ve show içerikleri olacağı kesinleşti. Yayın akışıyla ilgili Genel Yayın Yönetmeni canlı yayında açıkladı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…