CNC vs aşçılık meslekleri

Dostum ben kıytırık yerde çalıştım düzenli çalışmadım
Bir gün gidip 2 gün gitmedim ona rağmen günlük 1100 alıyordum.
Ben acemi olmama rağmen.
Ayrıca mahalle arasında çalışmak var
Orta düzey çalışmak var.
Git sanayiye bak bakalım CNC adam 40 mı alıyor
Sanayide çırak 30'dan aşağı almıyor.
CNC yerlerinde bir standart yok. Ben 4 dükkanda çalıştım. Bunların iki tanesi berbat ötesi bir yerdi ve patron maaşı verirken canından can gidiyordu yani parayı haram etse daha hayırlı olur öyle diyeyim. Diğer ikisi orta nebze sistematik - maaşları eh işte diye bileceğimiz kıvamdaydı.

4 dükkanda çalıştım 3 minimum düzeyde verdi diye biliriz. Sonuncu çalıştığım yer o zaman askeri iken 11 bin iken 16 bin veriyordu.

CNC işi şu şekildir : Önce iş yeri sonra sana bağlıdır şartlar. Bir iş yeri ne kadar kötü olursa olsun siz ne kadar iyi olursanız olun günün sonu her zaman kötü bitiyor. benim tecrübem böyleydi umarım başkalarında iyi olmuştur. Bu iş yapılır mı yapılır evet ama düzgün yerde düzgün adamlar ile.

CNC yerlerinde bir standart yok. Ben 4 dükkanda çalıştım. Bunların iki tanesi berbat ötesi bir yerdi ve patron maaşı verirken canından can gidiyordu yani parayı haram etse daha hayırlı olur öyle diyeyim. Diğer ikisi orta nebze sistematik - maaşları eh işte diye bileceğimiz kıvamdaydı.

4 dükkanda çalıştım 3 minimum düzeyde verdi diyebiliriz. Sonuncu çalıştığım yer o zaman askeri iken 11 bin iken 16 bin veriyordu.

CNC işi şu şekildir: Önce iş yeri sonra sana bağlıdır şartlar. Bir iş yeri ne kadar kötü olursa olsun siz ne kadar iyi olursanız olun günün sonu her zaman kötü bitiyor. Benim tecrübem böyleydi umarım başkalarında iyi olmuştur. Bu iş yapılır mı yapılır evet ama düzgün yerde düzgün adamlar ile.

Doğrudur dostum bir şey diyemem.
Asgari ücret 20 küsur bin iken ben 33 bin alıyordum.
Çalıştığın yere, patronuna bağlı.
Benim çalıştığım dükkan aylık milyon milyon iş alıyordu.
Gidip 5 milyon iş aldığın yerde işçiye 30 bin verirsin.
Senede 5 milyonluk iş alırsan veremezsin.

Doğrudur dostum bir şey diyemem.
Asgari ücret 20 küsur bin iken ben 33 bin alıyordum.
Çalıştığın yere, patronuna bağlı.
Benim çalıştığım dükkan aylık milyon milyon iş alıyordu.
Gidip 5 milyon iş aldığın yerde işçiye 30 bin verirsin.
Senede 5 milyonluk iş alırsan veremezsin.
Hocam senede 50 milyonluk alsa bile asgeri verenler var :(

Bugün gel dedi tabii ben gitmedim eşek gibi. Aklımda hala iki iş var biri CNC düğmeciden ileri gidemem diye korkuyorum kendimi geliştireceğime eminim ama işte iş yeri müsaade eder mi adamlar bariz düğmeci arıyorlar.
Düğmeci arıyorlarsa hiç gitmene gerek yok.

Düğmeci arıyorlarsa hiç gitmene gerek yok.

Reis burayı buldum bana çok yakın nasıl sence?

Reis burayı buldum bana çok yakın nasıl sence?
Web sitesi sanırım bu : Hankar Makina | İstanbul | CNC Teknolojileri | İmalat
Savunma sanayi, Uzay havacılık, Ateşli silahlar bende bu tarz alanlara özellikle ateşli silahlar ve savunma sanayi ilgimi çekiyor ama benim çevremde böyle bir iş yeri yok. işin özü sizin yerinizde olsaydım gidip görürdüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı