Co-op oyun önerisi

KlZlLKAYA

Hectopat
Arkadaşlar hikayesi iyi kurgulanmış offline co-op oyun istiyorum türü önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: A Way Out ve It Takes Two önermeyin yakın zamanda oynadım.
Platform: PC

Portal 2 co-op modu, synergy (bunun sayesinde Half-Life 2 gibi oyunları da co-op oynayabilirsiniz.) Left 4 Dead 2.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hikayesi iyi kurgulanmış offline co-op oyun istiyorum türü önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: A Way Out ve It Takes Two önermeyin yakın zamanda oynadım.
platform: PC

Tam hikaye değil ama police stories güzel oyundur.
Hikaye olarak brothets tale of bilmemne vardı o güzel bir hikaye oyunu.

Konuda offline co-op yazıyor ama yine de istek listeme ekledim
Spelunky öneririm. Hocam yazmayı unutmuşum, çok da bir hikaye barındırmıyor ama baya eğlenceli bir oyun.
Bilgilendirme için sağ olun oyunu listeme ekledim.
Tam hikaye değil ama police stories güzel oyundur.
Hikaye olarak brothets tale of bilmemne vardı o güzel bir hikaye oyunu.
Sağ olun listeme ekledim.
Portal 2 co-op modu, synergy (bunun sayesinde Half-Life 2 gibi oyunları da co-op oynayabilirsiniz.) Left 4 Dead 2.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Konuda offline co-op yazıyor ama yine de istek listeme ekledim

Bilgilendirme için sağ olun oyunu listeme ekledim.

Sağ olun listeme ekledim.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Offline CO-OP'tan tarzınız nedir? Ateş ve su tarzı aynı PC'den oynanan mı? Öyle bulmak biraz zor hocam ya.

Aynı ekran üzerinden iki kişi oyun oynayabiliyorsa offline co-op diğer adı local co-op

Ha o tarz ise Left 4 Dead 2. Minecraft vs önerebileceğim oyunlar. Yanlış bilmiyorsam yukarıda bahsettiğim brothers oyunu local CO-OP.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…