CO-OP oyun önerisi

"Fortnite bile oynadım" diyerek bahsettiğin oyun Metro Exodus ya da Red Dead Redemption 2 değil. Fortnite ve CS: GO hemen hemen her bilgisayarda çalışması için tasarlanmış oyunlar. Küçümsemiyorum ama gerçekçi olmak lazım.

Sisteminize güveniyorsanız:

Kız arkadaşla oynanacak tatlı sakin bir co-op oyun önerebilir misiniz peki arkadaşlar ?

Kız arkadaşla oynanacak tatlı sakin bir co-op oyun önerebilir misiniz peki arkadaşlar ?

Bana cevap olarak yazdıysan(ki öyle gözüyor) arkadaş sistemimi küçümsemeyin dediği için yazdım.

Ben yazdığın oyunların o sistemde kasma ihtimali çok yüksek olduğunu dile getirdim sadece. CO-OP olarak Civilization 6, HoI 4 olabilir.

Ben yazdığın oyunların o sistemde kasma ihtimali çok yüksek olduğunu dile getirdim sadece.
Hala anlaşamadık. Kasacağını biliyorum, arkadaş sistemini olduğun fazla güçlü zannettiği için madem güveniyorsun bunları tavsiye ederim dedim. Sanırım mesajları tam okumamışsın ya da anlamamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…