Sürprizbozan Cobra kai 6. sezon 11. bölümde neler olacak?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oggy2134

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram
6. sezon 10. bölüm bomba gibi olaylar oldu.

Cobra Kai 6. sezon 11. bölüm yok bunun yerine 7. sezon 1. bölüm olarak yansır. Ki söz konusu Dizinin bahsettiğiniz bölümü geçen sene bu zamanlarda yayınlandı diye hatırlıyorum. Önümüzde ki yıl yani 2025'tede 7. sezonun çıkacağını biliyorum. Bu dizinin etkileyici yanı ise Jony Lawrance ve John'un geçmişi. Bu ikisinin geçmişi 7. sezon için ciddi manada bir heyecan ve drama katacak diziye. İyi izlemeler dilerim.

2020'de izlerken güzeldi, suyunu çıkardılar dizinin, artık bitmesi gerek.
O zaman'ki amacı Cobra Kai'nin kendisi idi ancak şuan'ki amaç dizi içerisinde bir entrika oluşturmak.

2020'de izlerken güzeldi, suyunu çıkardılar dizinin, artık bitmesi gerek.
Katılıyorum hocam. Bana kalırsa ilk sezonları bile IMDb de olduğu kadar üst seviye değildi. İnsanlar dürüst bir puan vermedi bu diziye. Geçmişten kalan hisleriyle verdiler. Dediğiniz gibi bir yerden sonra suyunu çıkarmaya başladılar. Konu dışında çıktığım için kusura bakma konu sahibi arkadaş.

Hocam ben 1 2 hafta gibi kısa sürede 6 sezonu bitirdimde 7. sezon cıkacak mı? 6. sezon final diyorlar 7. sezon ile ilgili bir bilgi pek bulamadım.

Hocam ben 1 2 hafta gibi kısa sürede 6 sezonu bitirdimde 7. sezon cıkacak mı? 6. sezon final diyorlar 7. sezon ile ilgili bir bilgi pek bulamadım.

Maalesef 6.sezon final olacak, 7.sezon çekilmeyecek. Ama daha sonradan farklı yapımlar olabilir bence veya ova gibi yan bölümler yayımlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…