Play Store'a coc base gibi aratmalar yaparak güzel düzenlere ulaşabilirsiniz. Farming, klan savaşı, normal düzen gibi belediyelere ayrılmış sekmelerde bazı uygulamalarda bulunuyor.
Bu seviyede bir ordu için ise tamamen balon ejder öneririm. Acilen seviyelerini fulleyin ve kullanın. 9-10. belediyeye kadar bu ordu yeterli olacaktır. Not: Ejder sayısı balondan fazla olmalı.
Eklemeyi unutmuşum kusura bakma.
Büyü olarak yıldırım almanı öneririm. Seviyesini fullemelisin.
Strateji:
Ganimet kasacaksan saldıracağın köyün düzeninde ne tarafta daha depo veya toplayıcı var ona bak. Eğer ganimet çok yüksek ise toplayıcılar ve madenlerden güzel ganimet gelir. Fulleyemeyeceğini düşünüyorsan ganimetin yakınındaki hava savunmalarını yıldırım ile yık, fulleyebileceksen ganimete uzak olanları yıkıp hava savunmalarına yakın olarak birlikleri dağıt. (hava savunmalarını yıkarsan fulleme ihtimalin çok yükselecektir)
Ben BB11'den beridir sadece Sinsi Goblin + 5 atlama büyüsü + dondurma büyüsü kullanıyorum. Sadece ganimet kasmaya oynuyorum zaten belediye binası indire indire 4K kupaya yaklaştım.
Bana sorarsan hava savunmasını alttaki büyücü kulesinin yerine koymak daha mantıklı. Bunun sebebi hava savunmalarını dağıtırsan hem her yeri görürler hem de olası bir hava saldırısında toplu olurlarsa yıkılmaları kolaylaşır. Eğer bir klanda isen klan kalesini ortaya koymakta savunmanı arttırabilir. Bana sorarsan düzenini tümden değiştirmelisin. Anladığım kadarıyla yeni belediye atlamışsın. İnternetten düzenler bulabilirsin 7. belediye için.
Bana sorarsan hava savunmasını alttaki büyücü kulesinin yerine koymak daha mantıklı. Bunun sebebi hava savunmalarını dağıtırsan hem her yeri görürler hem de olası bir hava saldırısında toplu olurlarsa yıkılmaları kolaylaşır. Eğer bir klanda isen klan kalesini ortaya koymakta savunmanı arttırabilir. Bana sorarsan düzenini tümden değiştirmelisin. Anladığım kadarıyla yeni belediye atlamışsın. İnternetten düzenler bulabilirsin 7. belediye için.
Sayı oranı güzel denebilir ancak ejderin seviyesini hemen basmazsanız stratejinin ve saldırının çok bir önemi kalmayacak. Ayrıca bahsettiğim strateji sizi uzun zaman boyunca taşıyacağı kadar taşır.
Kabaca hava savunmaların işini bitirmek ana amacınız.