KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 23 Haziran 2021 #71 Said Nursi Hzretleri dedi: Güzelmiş. Nasıl kar ediyorlar acaba? Aynı Netflix gibi değil mi? Ama bunda oyun. Genişletmek için tıkla... Uzun vadede kazanan her zaman Microsoft olur. Adamlar sana oyun kiralıyor sen geçici süre sahip oluyorsun.
Said Nursi Hzretleri dedi: Güzelmiş. Nasıl kar ediyorlar acaba? Aynı Netflix gibi değil mi? Ama bunda oyun. Genişletmek için tıkla... Uzun vadede kazanan her zaman Microsoft olur. Adamlar sana oyun kiralıyor sen geçici süre sahip oluyorsun.
alhyprn Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 345 Çözümler 1 23 Haziran 2021 #72 KatliyaM dedi: Uzun vadede kazanan her zaman Microsoft olur. Adamlar sana oyun kiralıyor sen geçici süre sahip oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Microsoftun XBox'dan gelecek paraya bile ihtiyacı yok. Kurumsal firmalar yeter.
KatliyaM dedi: Uzun vadede kazanan her zaman Microsoft olur. Adamlar sana oyun kiralıyor sen geçici süre sahip oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Microsoftun XBox'dan gelecek paraya bile ihtiyacı yok. Kurumsal firmalar yeter.
KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 23 Haziran 2021 #73 alhyprn dedi: Microsoft'un Xbox'dan gelecek paraya bile ihtiyacı yok. Kurumsal firmalar yeter. Genişletmek için tıkla... Adamların rakibi yok hocam istediği gibi at koşturuyor
alhyprn dedi: Microsoft'un Xbox'dan gelecek paraya bile ihtiyacı yok. Kurumsal firmalar yeter. Genişletmek için tıkla... Adamların rakibi yok hocam istediği gibi at koşturuyor
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #74 Bulamayan varsa parasını verene alıyım kodu atayım. Discord Deniz11#3001
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #75 Windows 8.1 var. G210 NVIDIA ekran kartı ve Core 2 Duo işlemci, 4 GB RAM ile kaldırır mı?
Mckellen Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #76 Coco Cola Lime Bedava 1 Ay Game Pass Üyeliği detayları bu sitede yer alıyor. Galiba ilk defa kullananlar için bir kampanya. Tam anlayamadım.
Coco Cola Lime Bedava 1 Ay Game Pass Üyeliği detayları bu sitede yer alıyor. Galiba ilk defa kullananlar için bir kampanya. Tam anlayamadım.
Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #77 uwu emrw kun dedi: Ay sonuna doğru paylaşmış olurum hocam, yöntemi hala deniyorum şu ana kadar çalışıyor ama herhangi bir şey olabileceği ihtimaline karşı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar, konuyu paylaştınız mı?
uwu emrw kun dedi: Ay sonuna doğru paylaşmış olurum hocam, yöntemi hala deniyorum şu ana kadar çalışıyor ama herhangi bir şey olabileceği ihtimaline karşı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar, konuyu paylaştınız mı?
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #78 Xesstiano dedi: Hocam selamlar, konuyu paylaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Paylaşmıştım hocam ancak bir çok arkadaş tepki gösterdi ve konu silindi.
Xesstiano dedi: Hocam selamlar, konuyu paylaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Paylaşmıştım hocam ancak bir çok arkadaş tepki gösterdi ve konu silindi.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.474 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #79 BİM, şok gibi marketlerde var mıdır? Migros evime uzak ve hava da çok sıcak oluyor. O marketlerde yoksa gideceğim
BİM, şok gibi marketlerde var mıdır? Migros evime uzak ve hava da çok sıcak oluyor. O marketlerde yoksa gideceğim
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 26 Haziran 2021 #80 Şu an 3 aylık paket yeni hesaplara 6 TL, gidip Cola almayın. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021