Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 29 Haziran 2021 #1 Xbox Game Pass kodunu aldım. Etkinleştirme için belli bir zaman aralığı var mı? Mesela seneye etkinleştirebilir miyim?
Xbox Game Pass kodunu aldım. Etkinleştirme için belli bir zaman aralığı var mı? Mesela seneye etkinleştirebilir miyim?
Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #2 Ne zaman bitiyor kampanya? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 29 Haziran 2021 #3 Jasuru dedi: Ne zaman bitiyor kampanya? Genişletmek için tıkla... Temmuz sonu. Benim sorum kampanyayla alakalı değil. Gamepass kodunun geçerliliği.
Jasuru dedi: Ne zaman bitiyor kampanya? Genişletmek için tıkla... Temmuz sonu. Benim sorum kampanyayla alakalı değil. Gamepass kodunun geçerliliği.
Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #4 Turkish Kebab dedi: Temmuz sonu. Benim sorum kampanyayla alakalı değil. Game Pass kodunun geçerliliği. Genişletmek için tıkla... Süreli işte kampanya bitince etkinleştirmek olmayacak.
Turkish Kebab dedi: Temmuz sonu. Benim sorum kampanyayla alakalı değil. Game Pass kodunun geçerliliği. Genişletmek için tıkla... Süreli işte kampanya bitince etkinleştirmek olmayacak.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 29 Haziran 2021 #5 Jasuru dedi: Süreli işte kampanya bitince etkinleştirmek olmayacak. Genişletmek için tıkla... Game Pass kodu ama bu. İş Coca-Cola'dan çıkmış.
Jasuru dedi: Süreli işte kampanya bitince etkinleştirmek olmayacak. Genişletmek için tıkla... Game Pass kodu ama bu. İş Coca-Cola'dan çıkmış.