Coca-Cola neden "daha az kalorili" satıyor?

kral nemesiz

Femtopat
Merhaba arkadaşlar.

"Orijinal tat" ile "orijinal tat daha az kalorili" çok fark var.

"Orijinal tat" olan çok lezzetli ve güzel iken,
"Orijinal tat daha az kalorili" çok kötü bir tadı vardır.

Ama bakkalarda ve marketlerde sadece "orijinal tat daha az kalorili". Bizim buradaki Bim'lerde ise artık "orijinal tat" olmadığı için satmıyor.
Bazı uyanık bakkalar da "daha az kalori" yazısını kesiyor.

Coca-Cola şeker fiyatlarına zam geldi diye mi "orijinal tat daha az kalorili" satıyor? Tadı iğrenç bunun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal kolada bildiğimiz sofra şekeri, eski adı zero olan siyah ambalajlı ve eskiden lite diye satılan gri ambalajlı az kalorili kolada aspartam var şeker tadı versin diye. Şekerin kendisi aşırı kalorili yani kilo aldırmaya çok müsait, aspartamın ise kimyasal olarak bilinen aşırı zararları mevcut.

1 litre kolada 100g şeker olduğunu öğrendikten sonra içmiyorum. Her bir litre kola içildiğinde H
her birine 4 küp şeker attığınızı var sayarsak 10~ bardak çay içiyormuş gibi şeker alıyorsunuz.

Coca-cola ambalajını ve adlandırmayı değiştirdiğinden beri takip etmediğimden hangisi, hangisi oldu fikrim yok.

Pepsi'nin tadi Coca-Cola'dan daha iyi ama seker oranları yüksek. Fanta ise Yedigün'den daha berbat.

Daha az kalaorilinin tadı berbat ötesi olduğu için açtım konuyu.

Sonunda benimle aynı düşünen bir kişi... 2.5 litre daha az kalorili kolanın tadı o kadar kötü ki artık hep 1.75 litre olanından alıyorum çünkü onda daha az kalori olayı yok ve tadı enfes.

Sonunda benimle aynı düşünen bir kişi... 2.5 litre daha az kalorili kolanın tadı o kadar kötü ki artık hep 1.75 litre olanından alıyorum çünkü onda daha az kalori olayı yok ve tadı enfes.

2.litrenin'de tadı fena değil aslinda 2 yil önceki depolardaki colalari hala sürüyorlar.

Ben bu daha az kalorili şeyi bulanın da bunu üretime sokanın da, lan şekersiz içmek istesem daha az kalorili almak istesem gider zero alırım, düz koka kola istiyorum Getir'den bu geliyor valla kafayı yiyeceğim. Marketlerde de 2.5 litresinde sadece bundan var. Leş gibi tadı leş leş leş yapaylığı çok belli ediyor kendini. Ben mideme 10L hacminde küp şeker sokmak istiyorum hiç fark etmez.

Bence artık kola içmeyin eskisi gibi tadı yok asit 0 tat 0 ben bırakalı 3 sene oldu fuse tea içiyorum.

Bence artık kola içmeyin eskisi gibi tadı yok asit 0 tat 0 ben bırakalı 3 sene oldu fuse tea içiyorum.
İnanılmaz lüks oldu kola içmek artık her yerde az şekerli kola var. Bütün menüler Zero ile veriyor kolayı lan siz kimsiniz benim alacağım şekere karışıyorsunuz vallahi çok sinirlendim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…