Coca Cola ürünlerine zam geldi

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Dolar düşmesine rağmen zamlar gelmeye devam ediyor. Gelen zama göre 2.5 litre Coca-Cola 15 TL, kutusu da 7 TL oldu. Zam geldiğini Tekel Bayii Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabından duyurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 LT Schweppes 12 TL mi? 😱 Her cumartesi 6 TL'ye alıp kafama dikiyordum, artık LeCola'ya kaldık...

Tutacak bir konuya ilk mesajı atınca benim haller: 😎🤠👽

Son düzenleme:
@449549, artık Le Cola'yı alıp kafana dikersin, yapacak bir şey yok. Büyük zam geldi.

1 Kilo kuru buz 35 TL'idi en son. 1 kilo kuru buzu 10 litre suya atınca yeterli karbondioksiti veriyor. Buzu atmadan önce Şeker ve aromayı da kattın mı on numara asitli içecek :D
Gaz kısmına karışmıyorum :D

@207061, su var kardeşim. Su içsinler.
İçmiyorlar, ahh ahh.
Hangi alanda olursa olsun bir ustaya işim düştüğünde ne lazım diye sorunca malzemeden öncee sarı kola ya da siyah kola diyor :D
Çok sevdiğim bir araba ustası abimiz var, aracımı ne zaman götürsem eli boş gitmeyi sevmiyorum (malzeme harici pek para almaz benden). Önceden 50-60 tane tekli kahve alır götürürdüm. Bazen sadece çay içmeye giderken de poşet yapardım.
Şimdi arabam tam bozulmadan gitmiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı