A ARoolse Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 527 Çözümler 2 4 Ağustos 2023 #1 Markette Coca-Cola Ultimate aldım ancak oyun için gereken kodu bulamadım. Nerede olduğunu bilen var mı?
Markette Coca-Cola Ultimate aldım ancak oyun için gereken kodu bulamadım. Nerede olduğunu bilen var mı?
Lightningg7 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 ARoolse dedi: Markette Coca-Cola Ultimate aldım ancak oyun için gereken kodu bulamadım. Nerede olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam onlardan bildiğim kadarıyla kod çıkmıyor.
ARoolse dedi: Markette Coca-Cola Ultimate aldım ancak oyun için gereken kodu bulamadım. Nerede olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam onlardan bildiğim kadarıyla kod çıkmıyor.
A ARoolse Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 527 Çözümler 2 4 Ağustos 2023 #3 Lightningg7 dedi: Hocam onlardan bildiğim kadarıyla kod çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Doranın video da görevler vardı onları veriyor sanıyordum ben
Lightningg7 dedi: Hocam onlardan bildiğim kadarıyla kod çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Doranın video da görevler vardı onları veriyor sanıyordum ben
Lightningg7 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #4 ARoolse dedi: Doranın video da görevler vardı onları veriyor sanıyordum ben. Genişletmek için tıkla... Görevler vs var fakat RP bekliyorsanız olmuyor bildiğim kadarıyla.
ARoolse dedi: Doranın video da görevler vardı onları veriyor sanıyordum ben. Genişletmek için tıkla... Görevler vs var fakat RP bekliyorsanız olmuyor bildiğim kadarıyla.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 4 Ağustos 2023 #5 Karekod okuttum beni Riot'un sitesine attı oradan oyuna girip bir de o şekilde kontrol edin. Sürprizbozan: . tadı çok ağırdı sadece karamel içtim sanki.
Karekod okuttum beni Riot'un sitesine attı oradan oyuna girip bir de o şekilde kontrol edin. Sürprizbozan: . tadı çok ağırdı sadece karamel içtim sanki.
A ARoolse Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 527 Çözümler 2 4 Ağustos 2023 #6 Lightningg7 dedi: Görevler vs var fakat RP bekliyorsanız olmuyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Görevlerdi hedefim fakat üzerinde bulamadım kodu. EmirElibol dedi: Karekod okuttum beni Riot'un sitesine attı oradan oyuna girip bir de o şekilde kontrol edin. Sürprizbozan: . tadı çok ağırdı sadece karamel içtim sanki. Genişletmek için tıkla... Karekodu okuttum ancak oradan ya Migros Sanal Market'e, Instagram'a ya da hesap oluşturma kısmına gönderiyor.
Lightningg7 dedi: Görevler vs var fakat RP bekliyorsanız olmuyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Görevlerdi hedefim fakat üzerinde bulamadım kodu. EmirElibol dedi: Karekod okuttum beni Riot'un sitesine attı oradan oyuna girip bir de o şekilde kontrol edin. Sürprizbozan: . tadı çok ağırdı sadece karamel içtim sanki. Genişletmek için tıkla... Karekodu okuttum ancak oradan ya Migros Sanal Market'e, Instagram'a ya da hesap oluşturma kısmına gönderiyor.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 4 Ağustos 2023 #7 Beni Rio'ta attı hocam ARoolse dedi: Görevlerdi hedefim fakat üzerinde bulamadım kodu. Karekodu okuttum ancak oradan ya Migros Sanal Market'e, Instagram'a ya da hesap oluşturma kısmına gönderiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi kodu okuttunuz.
Beni Rio'ta attı hocam ARoolse dedi: Görevlerdi hedefim fakat üzerinde bulamadım kodu. Karekodu okuttum ancak oradan ya Migros Sanal Market'e, Instagram'a ya da hesap oluşturma kısmına gönderiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi kodu okuttunuz.
A ARoolse Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 527 Çözümler 2 4 Ağustos 2023 #8 EmirElibol dedi: Beni Rio'ta attı hocam. Hangi kodu okuttunuz. Genişletmek için tıkla... QR kod var hocam üzerinde onu okuttum attığı sayfada 3 adet link var biri Migros Sanal Market'e biri Instagram'a biride League of Legends hesap oluşturma kısmına atıyor.
EmirElibol dedi: Beni Rio'ta attı hocam. Hangi kodu okuttunuz. Genişletmek için tıkla... QR kod var hocam üzerinde onu okuttum attığı sayfada 3 adet link var biri Migros Sanal Market'e biri Instagram'a biride League of Legends hesap oluşturma kısmına atıyor.