Coca-Cola ve Pepsi'nin arasında tat farkı var mı?

Pepsi daha güzel. Biraz böyle ağır ama hafif bir tadı var. Coca Cola ağır ve asitli. Yani ben böyle deneyimledim. Ancak son zamanlarda Pepsi biraz asitsiz çıkmaya başladı. Nereden alırsam alayım asit olarak geride kalıyor. Ama buna rağmen Pepsi daha iyi

Bencede.

Bence Coca-Cola daha güzel, Pepsi daha şekerli ondan sanırım.

Pepsi ucuz ve tadı daha iyi diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış biliyorsunuz Coca-Cola'da daha fazla şeker oranı var Pepsi'de daha az gidin sıcak Coca-Cola'yı için bakalım bir nasılda şekerli gelecek.

Ben her ay kendime 12'li 1 lt paket alıyorum, değişikliğe gittiğim de oldu ama hiçbiri Coca-Cola'nın yerini tutmaz. Pepsi'nin eski Twist'i de bambaşkaydı.

Coca-Cola bana daha tatlı geliyor. Pepsi biraz daha asitli ve şekersiz gibi. O yüzden Pepsi.
Bence pepsi daha şekerli. Coca cola içtiğimde o kadar tatlı değil ama pepsi içtiğimde çok tatlı bir tat geliyor. Ama soğuk coca cola güzel oluyor. Isındığında leş gibi oluyor ikisi de. Aslında artık ikisi de tercihim değil. Kolanın ve cipsin ne kadar zararlı olduğunu öğrendiğim günden beridir ikisini ağzıma bile sürmüyorum.

Bence Pepsi daha şekerli. Coca-Cola içtiğimde o kadar tatlı değil ama Pepsi içtiğimde çok tatlı bir tat geliyor.

Bana da nedense son 1-2 yıldır Coca-Cola aşırı şekerli ve asitsiz geliyor. Sanki asidi eskiden daha fazlaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…