3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 4 Mart 2022 #31 Pepsi daha iyi. Coca-Cola sadece şeker gibi geliyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #32 Kola içesim gelirse Pepsi Max içerim, Coca-Cola Zero'dan daha iyi bence.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.096 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #33 Benim için her zaman "Coca-Cola Zero > Pepsi Max" halindedir.
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #34 Sanırım aynı şirkete ait 2 farklı içecek. Bence pepsi biraz daha güzel.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 4 Mart 2022 #35 Lamine Yamal dedi: Sizce kola ve Pepsi'nin arasında tat farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Fark eden olur mu bilmiyorum ama 6-7 sene önce Coca Cola çok farklı bir tada sahipti ve asit oranı yüksekti. Şu an şekerli su gibi geliyor. Zaten spordan dolayı da içmiyorum. Belki yaşım arttıkça ağzımın tadı değişmiştir.
Lamine Yamal dedi: Sizce kola ve Pepsi'nin arasında tat farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Fark eden olur mu bilmiyorum ama 6-7 sene önce Coca Cola çok farklı bir tada sahipti ve asit oranı yüksekti. Şu an şekerli su gibi geliyor. Zaten spordan dolayı da içmiyorum. Belki yaşım arttıkça ağzımın tadı değişmiştir.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #36 Lamine Yamal dedi: Sizce kola ve Pepsi'nin arasında tat farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Coca-Cola'da sanki yemek kaşığıyla şeker yiyormuş gibi bir tat veriyor. Pepsi daha iyi.
Lamine Yamal dedi: Sizce kola ve Pepsi'nin arasında tat farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Coca-Cola'da sanki yemek kaşığıyla şeker yiyormuş gibi bir tat veriyor. Pepsi daha iyi.
triachd Picopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 529 Çözümler 3 5 Mart 2022 #37 Kazım.4169 dedi: Asit farkı var Pepsi'nin asidi daha fazla sanırsam, kola son zamanlar asidi kaçmış gibi tadı var. Genişletmek için tıkla... Evetn, geçen bir paket aldım, hepsi açılmış da buzdolabında bekletilmiş gibi çıktı paketin.
Kazım.4169 dedi: Asit farkı var Pepsi'nin asidi daha fazla sanırsam, kola son zamanlar asidi kaçmış gibi tadı var. Genişletmek için tıkla... Evetn, geçen bir paket aldım, hepsi açılmış da buzdolabında bekletilmiş gibi çıktı paketin.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 5 Mart 2022 #38 Pepsi daha güzel.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 5 Mart 2022 #39 Zbyrtmr dedi: Bana da nedense son 1-2 yıldır Coca-Cola aşırı şekerli ve asitsiz geliyor. Sanki asidi eskiden daha fazlaydı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam değiştirmiş olabilirler. Dediğim gibi çok uzun zamandır içmiyorum kola o yüzden bilemem.
Zbyrtmr dedi: Bana da nedense son 1-2 yıldır Coca-Cola aşırı şekerli ve asitsiz geliyor. Sanki asidi eskiden daha fazlaydı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam değiştirmiş olabilirler. Dediğim gibi çok uzun zamandır içmiyorum kola o yüzden bilemem.
S Sytra Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 585 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #40 Pepsi de gerçek şeker, Coca Cola da tatlandırıcı var fark burdan kaynaklı. Ben şeker tüketmeyi sevdiğim için Pepsi daha güzel .
Pepsi de gerçek şeker, Coca Cola da tatlandırıcı var fark burdan kaynaklı. Ben şeker tüketmeyi sevdiğim için Pepsi daha güzel .