Coca-Cola VS Pepsi

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Coca-Cola vs Pepsi, sizce hangisi daha iyi. Şahsen ben Coca-Cola derim, pepsinin çok fazla asiti olduğu için Sıcak bir ortamda içinizi serinletmiyor.

Arkadaşlar Coca-Cola vs Pepsi, sizce hangisi daha iyi. Şahsen ben Coca-Cola derim, Pepsi'nin çok fazla asiti olduğu için sıcak bir ortamda içinizi serinletmiyor.

Cam şişe Coca-Cola'nın rakibi yok diyebilirim.

Arkadaşlar Coca-Cola vs Pepsi, sizce hangisi daha iyi. Şahsen ben Coca-Cola derim, Pepsi'nin çok fazla asiti olduğu için sıcak bir ortamda içinizi serinletmiyor.

Bence kola bozdu cunku 2.5 litrelilerde orijinal tat diyor ve altinda daha az kalori diyor ondan sonra Pepsi icmeye başladım.

Coca-Cola güzel bir içecek ama Pepsi adam satılmaz.

Eskinin kolası çok iyiydi, ta burundan gelirdi Ama şimdi o tat yok ama yine de Coca Cola daha iyi geliyor bana Pepsi'ye göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…