Coca-Cola'nın eski tadı neden yok?

oggy2134

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram
Ah be eskiden kola içtiğimde böyle boğazım yanardı çocuğum diye param yoktu içemiyordum 1 bardak kolaya hasrettim. Şimdi işim gücüm var kola içiyorum ama tadı su gibi, neden böyle bilmiyorum.

Artık aynı sebepten Uludağ, Çamlıca gazozlarını alıyorum İzmir sıcagında çok iyi geliyor.

Ah be eskiden kola içtiğimde böyle boğazım yanardı çocuğum diye param yoktu içemiyordum 1 bardak kolaya hasrettim. Şimdi işim gücüm var kola içiyorum ama tadı su gibi, neden böyle bilmiyorum.

Yurt dışında değil fakat bizim ülkemizde böyle maalesef. Zaman geçtikçe malzemelerden ve boyuttan kısıyorlar.

Artık aynı sebepten Uludağ, Çamlıca gazozlarını alıyorum İzmir sıcagında çok iyi geliyor.
Hava çok sıcak olsa ve para basmış olsaydım hergün eve 3-4 tane Uludağ Beyaz gazoz alırdım.

Aslında tadı hiç değişmedi en azından Coca-Cola'nın iddiası bu olsa da içerikten kıstıklarını düşünüyorum ancak cam kolalar tad ve asidik olarak hala güzel.

Aslında tadı hiç değişmedi en azından Coca-Cola'nın iddiası bu olsa da içerikten kıstıklarını düşünüyorum ancak cam kolalar tad ve asidik olarak hala güzel.
Cam kolalar daha tenekeye falan kıyasla ama bulmasıda zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…