Sipitipo Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 510 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS DUAL RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 XPG RAM ASUS B550-A PRİME 550 WATT FSP PSU VENTO VG11 KASA KİNGSTON 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #21 TheBerserker dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi Coca-Cola mı Pepsi mi? Eki Görüntüle 1879541 Genişletmek için tıkla... Eskiden bir kola içerdik asidi odamda yankılanırdı bu ses nereden geliyor diye korkardım şimdi saf şeker olmuş. Edit: + Gözüm yanardı asitten.
TheBerserker dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi Coca-Cola mı Pepsi mi? Eki Görüntüle 1879541 Genişletmek için tıkla... Eskiden bir kola içerdik asidi odamda yankılanırdı bu ses nereden geliyor diye korkardım şimdi saf şeker olmuş. Edit: + Gözüm yanardı asitten.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 2 5 Kasım 2023 #22 Pepsi İle Coca-Cola arasında ki farkı anlayamıyorum (linçlemeyin) .
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.874 Makaleler 65 Çözümler 1.046 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #23 Coca Cola'nın tadı bir garip geldiği için Pepsi içiyorum.
TheBerserker Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #24 BY LEWU dedi: Pepsi İle Coca-Cola arasında ki farkı anlayamıyorum (linçlemeyin) Genişletmek için tıkla... Şeker, asidi gibi şeyler var. Ahmsef dedi: Hocam ben abim falan vermezse kendim alıp içmiyorum. Çok şekerli ve tadı güzel değil. Ben maden suyu içiyorum. Beypazarı akşam çok sarıyor. Ayrıca Coca-Cola gibi osuruk gazı yok. İçince ağzını yakıyor resmen. Genişletmek için tıkla... Ağzımı yakması hoşuma gittiği için içiyorum.
BY LEWU dedi: Pepsi İle Coca-Cola arasında ki farkı anlayamıyorum (linçlemeyin) Genişletmek için tıkla... Şeker, asidi gibi şeyler var. Ahmsef dedi: Hocam ben abim falan vermezse kendim alıp içmiyorum. Çok şekerli ve tadı güzel değil. Ben maden suyu içiyorum. Beypazarı akşam çok sarıyor. Ayrıca Coca-Cola gibi osuruk gazı yok. İçince ağzını yakıyor resmen. Genişletmek için tıkla... Ağzımı yakması hoşuma gittiği için içiyorum.
Tırcı Emmi Centipat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Çözümler 2 5 Kasım 2023 #25 Sipitipo dedi: Eskiden bir kola içerdik asidi odamda yankılanırdı bu ses nereden geliyor diye korkardım şimdi saf şeker olmuş. Edit: + gözüm yanardı asitten. Genişletmek için tıkla... Böyle giderse kolayı açtığımızdaki "fıss" sesi mazide kalacak .
Sipitipo dedi: Eskiden bir kola içerdik asidi odamda yankılanırdı bu ses nereden geliyor diye korkardım şimdi saf şeker olmuş. Edit: + gözüm yanardı asitten. Genişletmek için tıkla... Böyle giderse kolayı açtığımızdaki "fıss" sesi mazide kalacak .
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #26 Coca cola.
Jasoelys Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 740 Makaleler 14 Çözümler 2 5 Kasım 2023 #27 @Park Müdürü Benson Bende Pepsi içmeye başladım hocam. Fazla tüketmiyorum ama Pepsi'nin tadı daha iyi gelmeye başladı.
@Park Müdürü Benson Bende Pepsi içmeye başladım hocam. Fazla tüketmiyorum ama Pepsi'nin tadı daha iyi gelmeye başladı.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.874 Makaleler 65 Çözümler 1.046 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #28 @Jasoelys, eski koladan eser yok zaten. Önceden kolayı açınca asidinden içemezdik. Şimdi su gibi gidiyor. Fiyatı pahalandı ve tadı da berbat oldu.
@Jasoelys, eski koladan eser yok zaten. Önceden kolayı açınca asidinden içemezdik. Şimdi su gibi gidiyor. Fiyatı pahalandı ve tadı da berbat oldu.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 5 Kasım 2023 #29 Günde 1 litre içiyorum hangi olursa fark etmez ama benim tercihim hangi daha az şekerli tadı varsa ve asiti fazlaysa ondan yanadır.
Günde 1 litre içiyorum hangi olursa fark etmez ama benim tercihim hangi daha az şekerli tadı varsa ve asiti fazlaysa ondan yanadır.
rzxeroz Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 717 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #30 Ben Colacıyım.