WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.258 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Kutuda olan tat ile şişede olan tat aynı olmasa da merak ediyorum. Ben Pepsi seviyorum çünkü gazozu ve o içimi yakan hissiyatı hoşuma gidiyor.
Kutuda olan tat ile şişede olan tat aynı olmasa da merak ediyorum. Ben Pepsi seviyorum çünkü gazozu ve o içimi yakan hissiyatı hoşuma gidiyor.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Tat olarak Coca-Cola daha güzel ama çok ağır geliyor. Pepsi'yi tercih ediyorum.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.340 Makaleler 4 Çözümler 39 11 Temmuz 2024 #3 Coca-Cola çok bozdu. Pepsi.
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.085 Çözümler 2 11 Temmuz 2024 #4 WolreaG dedi: Kutuda olan tat ile şişede olan tat aynı olmasa da merak ediyorum. Ben Pepsi seviyorum çünkü gazozu ve o içimi yakan hissiyatı hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... İsrail'deki Coca-Cola ile Türkiye'deki aynı olsaydı Coca-Cola daha iyi olabilirdi, Pepsi çok daha iyi.
WolreaG dedi: Kutuda olan tat ile şişede olan tat aynı olmasa da merak ediyorum. Ben Pepsi seviyorum çünkü gazozu ve o içimi yakan hissiyatı hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... İsrail'deki Coca-Cola ile Türkiye'deki aynı olsaydı Coca-Cola daha iyi olabilirdi, Pepsi çok daha iyi.
KS KS WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.258 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #6 Pentagon dedi: İsrail'deki Coca-Cola ile Türkiye'deki aynı olsaydı Coca-Cola daha iyi olabilirdi, Pepsi çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Burada gazı düşürülmüş oluyor sanırım. Keşke malzemeleri satılsa da evde yapabilsek bardağa koyup içsek, güzel olurdu.
Pentagon dedi: İsrail'deki Coca-Cola ile Türkiye'deki aynı olsaydı Coca-Cola daha iyi olabilirdi, Pepsi çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Burada gazı düşürülmüş oluyor sanırım. Keşke malzemeleri satılsa da evde yapabilsek bardağa koyup içsek, güzel olurdu.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #7 Kesinlikle Pepsi.
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.085 Çözümler 2 11 Temmuz 2024 #8 WolreaG dedi: Burada gazı düşürülmüş oluyor sanırım. Keşke malzemeleri satılsa da evde yapabilsek bardağa koyup içsek, güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Tad farkı falan her şey çok garip israilli arkadaşım var oradan biliyorum.
WolreaG dedi: Burada gazı düşürülmüş oluyor sanırım. Keşke malzemeleri satılsa da evde yapabilsek bardağa koyup içsek, güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Tad farkı falan her şey çok garip israilli arkadaşım var oradan biliyorum.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.699 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #9 Şimdiye dek Coca-Cola daha çok içmişimdir. Fakat Pepsi'yi de severek içerim duruma göre.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.173 Çözümler 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 12 Temmuz 2024 #10 Şu baştaki şişeler 1902'ye kadar favorim olurdu , içeceksem Pepsi artık.