Çocuk içerikleri için kanal açmak mantıklı mı?

kurabiyeci

Centipat
Daha fazla  
İki sorum olacak.
Birincisi çocuk hikayelerini animasyon videolarına dönüştürmeye başladım ve çok eğlenceli geliyor. Hobi niyetine ama tabii ki motivasyon kaynaği olarak da sayfa büyütme amaçlı bir işe girişsem sizce nasıl olur? Aklıma takılan şey birincisi çok fazla çocuk kanalı çizgi film kanalı vs var.
İkincisi edit yapmak uğrastirici bir şey nihayetinde. Emek verip bir işe yaramazsa da anlamı olmaz gibi.

İkinci sorum bu edit işini CapCut uygulamasında deniyorum. Şimdilik işimi görüyor ama ben bu uygulamayı eskiden kullandığında çoğu şey ucretsizdi şimdi en basit efectler bile ücretli olmuş. Fiyat ve kalite olarak cupcut ayarinda hatta daha iyi bir program var mı çok karışık olmayan? Canva mesela çok karışık geliyor çok kalabalık bir arayüzü var bana gore. Ki oradan edit yapmayı da hiç denemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk Kanalları büyük rekabet olan bir alan, aynı zamanda normal kanallara göre çalışma ve yükleme temposu çok daha yoğun.
Yüksek izlenme potansiyeli sayesinde bin gösterim başına geliri ortalama 8-15TL olsada iyi gelirler elde etmek mümkündür. Ama siz eğer haftada 1-2 video yapacaksanız pazardaki diğer kanallar ile rekabet etmeniz mümkün değildir. Çünkü çoğu çocuk kanalı haftada 60-70'e varan sayılarda video yüklüyor. Sizin 1-2 video ile onlarla rekabet edebilmeniz çok zor olur,bu yüzden bunu da göz ardı etmemelisiniz.

Çocuk Kanalları büyük rekabet olan bir alan, aynı zamanda normal kanallara göre çalışma ve yükleme temposu çok daha yoğun.
Yüksek izlenme potansiyeli sayesinde bin gösterim başına geliri ortalama 8-15TL olsada iyi gelirler elde etmek mümkündür. Ama siz eğer haftada 1-2 video yapacaksanız pazardaki diğer kanallar ile rekabet etmeniz mümkün değildir. Çünkü çoğu çocuk kanalı haftada 60-70'e varan sayılarda video yüklüyor. Sizin 1-2 video ile onlarla rekabet edebilmeniz çok zor olur,bu yüzden bunu da göz ardı etmemelisiniz.
Teşekkürler. Haftada 60 70 ne yükleniyor ki o kadar. Benim alanım masal anlatımı gibi olacak daha çok. Kendi bireysel cabamla haftada beş en fazla on yükleyebilirim o da tabi edit işini iyice kavramis olursam.

Hafta da 2 kere yayınla. Hem hemen bitmez hem çizgi dizi gibi olur

Çocuk kanalları büyük rekabet olan bir alan, aynı zamanda normal kanallara göre çalışma ve yükleme temposu çok daha yoğun.
Yüksek izlenme potansiyeli sayesinde bin gösterim başına geliri ortalama 8-15TL olsa da iyi gelirler elde etmek mümkündür. Ama siz eğer haftada 1-2 video yapacaksanız pazardaki diğer kanallar ile rekabet etmeniz mümkün değildir. Çünkü çoğu çocuk kanalı haftada 60-70'e varan sayılarda video yüklüyor. Sizin 1-2 video ile onlarla rekabet edebilmeniz çok zor olur, bu yüzden bunu da göz ardı etmemelisiniz.

Bu da doğru. O yüzden ilk haftalarda fazla yükle. 1 ay boyunca çalış videolar üzerinde sonra haftada 5 video atarsın.

Kanalm ismi verde gece uyurken dinliyim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı